Tire'de ata tohumu karakılçık buğdayı toprakla buluştu

Tire'de ata tohumu karakılçık buğdayı toprakla buluştu

Gökçen Mahallesinde bulunan Tire Belediyesi'ne ait tarlalara ata tohumu karakılçık budağı ekimi yapıldığını açıklayan Başkan Duran, "Ata tohumu karakılçık buğdayımızı toprakla buluşturduk. Tüm çiftçilerimizin ürünleri bol kazançları bereketli olsun." dedi

Medya Ege- Tire Belediye Başkanı Salih Atakan Duran, Gökçen Mahallesinde bulunan belediyeye ait tarlalara Ziraat Odası iş birliği ile ata tohumu karakılçık buğday ekimi gerçekleştirdiklerini açıkladı.

fhdazf9xwaurwtl.jpg

Ekime ait görselleri paylaşan Başkan Duran, buğday ekimi ile hem Tire Belediyesi Ekmek Fırınının öz kaynağını arttırıldığını hem de bölgenin çiftçisine üreten belediyeciliğin güzel bir örneğini sergilediklerini ifade etti.

fhdazy7xsam-8pz.jpg

Başkan Duran, açıklamasında "Ata tohumu karakılçık buğdayımızı toprakla buluşturduk. Tüm çiftçilerimizin ürünleri bol, kazançları bereketli olsun.

Gökçen Mahallemizdeki belediyemiz tarlalarına Ziraat Odamız ile birlikte ata tohumumuz karakılçık buğdayı ekerek hem Belediye Ekmek Fırınımızın öz kaynağını arttırıyor hem de bölgemiz çiftçisine üreten belediyeciliğin güzel bir örneğini sergiliyoruz." ifadelerine yer verdi.

412781-1626587906.png

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.