Tire'de CHP’liler yuvalarına döndü

Tire'de CHP’liler yuvalarına döndü

İzmir’in Tire ilçesinde meclis üyeliği için İYİ Parti’nin listelerinden aday gösterilen ve seçilen CHP’liler yuvalarına resmen döndü.

Yerel seçimlerde bir araya gelen İYİ Parti ve CHP ittifak oluştururken anlaşmalı olarak bazı il ve ilçelerde aday göstermemişti. Mevcut meclis adaylarının da ittifak çerçevesinde o ilçeden aday gösterilen partinin listesinde belediye meclislerinden seçime girmiş seçim sonrası ise partilerine geri dönmüştü. Tire’de de bu durum değişmedi. Tire’de İYİ Parti listelerinden meclise giren CHP’li meclis üyeleri partilerine döndü.

58004058_2213895758690240_890461920073613312_n.jpg

9 İSİM YUVAYA DÖNDÜ
Geçtiğimiz gün İYİ Parti’den istifa eden Serhan Aydın, Kamil Taşal, Yalçın Kaya, Gökhan Hızlı, Görkem Orucak, Halil Çulhaoğlu ve yedek üyelerimiz Kazım Öz, Kamile Ödemişlioğlu, Halil Uslu istifa ederek CHP Tire ilçe binasında yapılan törenle partilerine üye oldu.    

CUMHURİYET HALK PARTİLİ OLMA BİLİNCİYLE
CHP’ye geçen meclis üyelerine rozet takan CHP Tire İlçe Başkanı İsmail Güleç, “İYİ Parti ile yapılan işbirliği gereği meclis üyeliği hakkı kazanmak için bazı partililerimiz görevlerinden istifa etmişti. Süreci tamamladık ve meclis üyelerimiz yuvalarına geri döndü. Yeni süreçte hep birlikte Cumhuriyet Halk Partili olmanın bilinci ile ülkemiz, ilçemiz, partimiz için hizmet etmeye devam edeceğiz. Ülkemizde barış kazanacak, kardeşlik kazanacak, kin ve nefret tohumu ekenler de yok olup gideceklerdir” dedi.

Kaynak: Gündeme Bakış

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.