Tire'de öğrencilerin performansı beğeni topladı

Tire'de öğrencilerin performansı beğeni topladı

Tire'de 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü kapsamında etkinlikler düzenlendi.

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında Tire İlçe Kaymakamlığı İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü ve İlçe Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü öncülüğünde bir dizi etkinlik düzenledi.

Yaz Kur’an Kursu öğrencileri arasında Ömer Halisdemir halı saha futbol turnuvası düzenlendi. İki gün boyunca süren turnuvada Karahasan Camii Yaz Kur’an kursu öğrencileri birinci olurken, ikinciliği Yamandere Mahallesi Yaz Kur’an kursu öğrencileri, üçüncülüğü ise Dağdere Mahallesi Yaz Kur’an kursu öğrencileri aldı. Şampiyon takımlara kupalarını veren Tire Gençlik ve Spor Müdürü Mustafa Koca, turnuvanın sevgi ve kardeşlik içinde geçtiğini söyleyerek turnuvaya katılan ve organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür etti.

66654717_521826325221198_4372101416827748352_n.jpg

KUR’AN KURSU ÖĞRENCİLERİNDEN 15 TEMMUZ ETKİNLİKLERİ

Turnuvanın tamamlanmasının ardından Tire Kaymakamlığı İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü ve İlçe Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü öncülüğünde Tire Belediyesi Kültür Sanat Salonunda Yaz Kur’an kursu öğrencilerinin katılımı ile 15 Temmuz anma etkinlikleri düzenlendi. Etkinliklerde 15 Temmuz ile ilgili görseller izlendi. Öğrencilerin hazırladığı şiir ve programlar sahnede gösterime sunuldu. İlçe Müftüsü Şaban Sadan’ın da katıldığı etkinliklerde öğrencilerin performansı beğeni topladı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.