TİRELİ BASIN MENSUPLARINDAN KAYMAKAM TANRISEVEN’E VEDA KLİBİ

TİRELİ BASIN MENSUPLARINDAN KAYMAKAM TANRISEVEN’E VEDA KLİBİ

Göreve başladığı 2016 yılından bu yana ilçede Basın Mensupları ile sürekli görüşerek dirsek teması sağlayan ve basın’a hak ettiği değeri veren Tire Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven’e Tireli Gazeteciler sürpriz yaptı.

 

 

Kaymakam Tanrıseven’ in Yaz kararnamesi ile Giresun Vali Yardımcılığına atanmasının ardından Tireli gazeteciler bir araya gelerek Tire Kaymakamı Dr. Hasan Tanrısven’in Tire’de üç yılını anlatan bir veda klibi hazırladılar. Şeref Şenki’nin muhteşem sunumu ile hazırlanan klip,İlk Kez  Basın Mensuplarının da bir arada olduğu veda yemeğinde gösterildi.Sunum sonrası gösterilen klip salonda ayakta alkışlandı.

 KAYMAKAM TANRISEVEN “BENİM İÇİN BÜYÜK BİR SÜRPRİZ OLDU”

Tire İlçe Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven  veda yemeğinde yaptığı konuşmada Basın mensuplarına teşekkür ederek sözlerini şöyle sürdürdü: “Basın Mensubu arkadaşlarıma bu güzel sürpriz için teşekkür ediyorum. Bende eski bir gazeteci olarak Tire’de gazeteci arkadaşlarımızla sürekli istişare de bulunduk. Tire’de Basın 2016 yılından bu yana bir çok alanda kendini yeniledi. Sizler üç yıl boyunca bizlerin yaptığı hizmetleri kamuoyu ile paylaştınız. Bu güzel klip için sizlere teşekkür ediyor, bundan sonraki çalışma hayatınızda hepinize başarılar diliyorum.” dedi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum