Tırlar yüklenmek için hazır bekliyor: Belediyeden firmalara jeneratör çağrısı!

Tırlar yüklenmek için hazır bekliyor: Belediyeden firmalara jeneratör çağrısı!

İzmir, depremden etkilenen bölgeye yardım göndermeye devam ediyor. Gaziemir Belediyesi, firmalara jeneratör bağışı çağrısında bulundu.

MEDYA EGE - Tarihin en büyük deprem felaketlerinden birini yaşayan Türkiye’de, Kahramanmaraş merkezli 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki iki depremin neden olduğu yıkımla mücadeleye devam ediliyor.

6 Şubat günü sabaha karşı ve öğleden sonra Kahramanmaraş merkezli 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki iki deprem, 10 kenti vurdu. Kahramanmaraş'ın yanı sıra Gaziantep, Malatya, Batman, Bingöl, Elazığ, Kilis, Diyarbakır, Mardin, Siirt, Şırnak, Van, Muş, Bitlis, Hakkari, Adana, Osmaniye ve Hatay'da da hissedilen deprem nedeniyle açıklanan son resmi verilere göre 7 bin 108 kişi yaşamını yitirdi, 40 bin 910 kişi yaralandı.

1102611-1249453420.jpeg

İzmir'den depremden etkilenen bölgeye yardımlar ulaşmaya devam ediyor.

Hem karadan hem havadan hem de karayolu ile İzmir'in vatandaşlarının desteklerini bölgeye yönlendiren belediyeler, hala yardım malzemesi toplamaya devam ediyor.

Konuya ilişkin Gaziemir Belediyesi'nden bir çağrı yapıldı.

deprem-bolgesine-yardim-yapanlara-uyari-0ll8.webp

Deprem bölgesine gönderilmek üzere Gaziemir Esbaş Spor Salonu önünde bir tırımız beklediğini belirten belediye, acil olarak kuru bakliyat, konserve yiyecekler, un, su ve ısıtıcı kıyafet ihtiyacı olduğunu belirtti.

Gaziemir Belediyesi aynı zamanda Gaziemirli firmalara da bir çağrıda bulundu.

kahramanmaras-sonbu-tpog-cover.jpg

Belediyeden yapılan çağrıda, "Gaziemirli tüm firmalara çağrımızdır. Deprem bölgesinde acil olarak jeneratöre ihtiyaç duyulmaktadır. Jeneratör bağışlayabilecek firmaların belediyemize ulaşmalarını önemle rica ederiz." ifadeleri kullanıldı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.