TİYATRO OYUNU İLE İŞ GÜVENLİĞİNİ ANLATTILAR

TİYATRO OYUNU İLE İŞ GÜVENLİĞİNİ ANLATTILAR

GDZ Elektrik Çözüm ortağı SETAŞ İzmir ve Manisa bölgesinde elektrik arıza onarım bakım hizmeti veren çalışanlarına, tiyatro oyunu ile iş sağlığı ve güvenliği etkinliği düzenledi.

En tehlikeli iş sınıfında faaliyet gösteren ve GDZ Elektrik’in çözüm ortağı olan İzmir merkezli SETAŞ Sistem Bilişim İnşaat Taahhüt Ticaret Ltd.Şti., iş sağlığı ve güvenliği konusunda çalışanlarını bilgilendirmek ve farkındalıklarını artırmak için İSG Forum Tiyatro sunumu ile bir dizi eğitim gerçekleştirdi. GDZ Elektrik Altay Anıl Konferans Salonu’nda 6 oturumda gerçekleştirilen eğitimlere şirketin 300 çalışanı katıldı. Eğitimler şirketin Manisa operasyonunda görevli olan 260 personel için de 13 ve 14 Aralık tarihlerinde ayrıca düzenlenecek.
 
“FARKINDALIK YARATMAK İSTİYORUZ”
İş sağlığı ve güvenliği konusunda farkındalık yaratmak istediklerini dile getiren SETAŞ Sistem Bilişim Genel Müdürü Oğuz Sertaç Yılmaz, “Farkındalığı eğitimler ile sağlıyoruz. Uygulamalı eğitim ve drama farkındalık adına daha etkili oluyor. Klasik eğitimlerimizi de periyodik olarak veriyoruz. Bu eğitim dönemini ise tiyatral olarak gerçekleştirmek istedik. 6 Aralık'ta başlayan eğitimler toplam 10 oturum olarak planlandı. İzmir dışında Manisa'da da gerçekleştireceğiz” dedi.
 
Eğitimler için profesyonel bir tiyatro ekibi ile çalıştıklarını ifade eden Sertaç Yılmaz, “Eğitim programımızı Yılmaz Tüzün ve Yasemin Tüzün koordinatörlüğündeki ÖBTT tiyatro ekibi hazırlıyor. Kendilerine gösterdikleri duyarlılık için teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.