TOBB Kadın Girişimciler Kurulu'nun İzmir temsilcisi Aysel Öztezel oldu

TOBB Kadın Girişimciler Kurulu'nun İzmir temsilcisi Aysel Öztezel oldu

İzmir Ticaret Borsası (İTB) koordinatörlüğünde çalışmalarını yürüten TOBB İzmir Kadın Girişimciler Kurulu’nun Başkanı Aysel Öztezel, TOBB Kadın Girişimciler Kurulu 13. Bölge İzmir Temsilcisi olarak atandı.

TOBB (Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği) tarafından belirlenen 13 bölgede TOBB İl Kadın Girişimciler Kurulu ve TOBB İl Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Başkanları arasında Bölge Temsilciliği seçimleri 26 Temmuz 2019 Cuma günü gerçekleştirildi.

TOBB İzmir Kadın Girişimciler Kurulu 13. Bölge Başkanlığı'na seçilen Aysel Öztezel; atamanın kendisi için gurur verici olduğunu belirterek, “Aldığımız sorumluluk ve görev bilincimiz çerçevesinde kadınların girişimcilik alanında güçlenmesi adına hizmet ve aktivitelerimize aralıksız devam edeceğiz. Görev süremiz boyunca kadınların iş hayatında ve ticaretteki varlığının artırılması ve yerinin güçlendirilmesi yönünde yeni projeler üreteceğiz. TOBB Kadın Girişimciler Kurulu oluşumunu hayata geçiren ve her daim destekleyen TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu'na, Kurul koordinatörlüğümüzü üstlenen İzmir Ticaret Borsası’na ve çalışmalarımıza desteklerinden ötürü Borsa Yönetim Kurulu Başkanı Işınsu Kestelli ve Yönetimine teşekkürlerimi sunuyorum" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.