TOKİ konutlarına belediye eli değecek!

TOKİ konutlarına belediye eli değecek!

TOKİ tarafından Cengizhan Mahallesi’nde yapılan konutları inceleyen Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, “Sosyal alanlarda eksikler ve biriken talepler var. Yetkimizin dışında da olsa imkanlarımızla düzenlemeleri en kısa sürede tamamlayacağız" dedi.

Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, mahalle gezileri kapsamında Cengizhan’daki rezerv alan içinde kalan toplu konutları ziyaret etti. Belediye bürokratları ile ortak kullanım alanlarındaki eksikleri tespit eden Başkan Sandal, etap yöneticilerinin taleplerini aldı, çözüm için talimat verdi.

toki-konutlarina-belediye-eli-degecek4.jpeg

“ÇEVRE DÜZENLEMELERİNİ YAPACAĞIZ”

Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal “Deprem sonrası oluşturulan toplu konutların ortak kullanım alanlarında, çevre düzenlemesi bakımından gözle görülür eksikler var. Biriken ve çözüme kavuşmayan talepler mevcut. Mülkiyet sorunu yüzünden alana müdahale etme hakkımız yok ancak bölge sakinlerinin taleplerini yerine getirmek de boynumuzun borcu. Yetkimizin dışında da olsa belediye imkanlarıyla çevre düzenlemelerini en kısa sürede tamamlayacağız” dedi.

toki-konutlarina-belediye-eli-degecek5.jpeg

toki-konutlarina-belediye-eli-degecek1.jpeg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.