Tolstoy’un Bisikleti e-Dergisi birinci yaşına giriyor

Tolstoy’un Bisikleti e-Dergisi birinci yaşına giriyor

Kısa zamanda edebiyat ve sanat dünyasında sevilen dergi konumuna gelen Tolstoy’un Bisikleti e-Dergisi, 1 yaşına giriyor.

Yazar Yönetmen ve Şair Sinan Demir’in kurucusu ve genel yayın yönetmeni olduğu Tolstoy’un Bisikleti e-Dergisi 1 yaşına giriyor. Geçtiğimiz haziran ayında tolstoyunbisikleti.net/ adresine yayın akışına başlayan ve taraflı tarafsız birçok edebiyat ve sanat dünyasını kazanan, birçok tanıdık simayla da röportaj yapan Tolstoy’un Bisikleti Dergisi kısa zamanda edebiyat ve sanat dünyasında sevilen dergi konumuna geldi.

image1.jpeg

Derginin kurucusu ve Genel Yayın Yönetmeni Sinan Demir, Yazı İşleri Müdürü Cansu Gök, Genel Yayın Yönetmen Yardımcıları Dilan Elveran ve Ömer Kırmızı dergiyi kısa zamanda çok iyi konuma getirdi.

image0.jpeg

Haziran ayında İstanbul Tatavla sahnede görkemli bir galayla kutlayacak. Gecede edebiyatımızın ve tiyatromuzun tanıdık simaları onur konukları olacaktır. Ayrıca gecede Sinan Demir’in yazıp yönettiği iki oyun Şiir Tadında ve Ben Bir Kadınım oyunlarından özel sahneler sergilenecek, gecede kısa akustik bir performans, ballet gösterimi, dergi için tanınmış şair ve yazarlardan özel videolar ve gecenin sonunda kokteyl olacaktır.

image2.jpeg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.