Toplum Birliği Okulllarına Rotary’den Eğitim Seminerleri

Toplum Birliği Okulllarına Rotary’den Eğitim Seminerleri

İzmir Gaziemir Rotary Kulübü Toplum Birliği Okulu olan Karabağlar Remzi Oğuz Arık İlkokulu’nda öğrenci ve velilere yönelik eğitim seminerlerine devam ediyor.

İzmir Gaziemir Rotary Kulübü, Toplum Birliği Okullarında bu dönem ilkini öğrencilere yönelik düzenlediği “Çatışma Yönetimi ve Çözüm Yolları”, “Akran Zorbalığı” ve “Motivasyon” konularındaki seminerlerinin ikincisi de veliler için düzenledi. Çatışma Yönetimi ve Çözüm Yolları, Akran Zorbalığı ve Öğrencilerde Motivasyon konulu eğitimlerin ikincisi veliler için eğitimci ve aynı zamanda öğrenci ve yaşam koçu Seza Çiftçi tarafından verildi.

foto-1gaziemir-rk-toplum-birligi-okulnda-aile-ici-egitim.jpg

Gaziemir Rotary Kulübü Başkanı Ebru Seden Bayram, “Toplum Birliği Okulumuz olan Karabağlar Remzi Oğuz Arık İlkokulu’nda öğrenci ve veli eğitimlerini önemsiyoruz. Geçtiğimiz yıllarda 3-6 yaş grubu çocuklarımıza yönelik göz taraması, hijyen eğitimi ve sağlık eğitimlerinin yanı sıra şiddetsiz iletişim, Cumhuriyet Kazanımları gibi farklı alanlarda da çeşitli eğitimler ve seminerler düzenledik” diye konuştu.

foto-2.jpg

Kuruluşunun 20. Yılını Federasyon Başkanı Nedim Atilla’nın da katıldığı toplantıyla kutladıklarını da sözlerine ekleyen Gaziemir Rotary Kulübü dönem Başkanı Ebru Seden Bayram, “Kulübümüz eğitime son derece önem veriyor. Bu dönem yaptığımız bu eğitimlerin yanı sıra bir de Toplum Birliği Okulumuza 6 adet masa üstü bilgisayar bağışı yaptık. Ayrıca 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nda geleneksel resim yarışması düzenledik ve ödül olarak da öğrencilere tablet ve akıllı saat hediye ettik. Okulun fiziksel koşullarını ve okul bahçemizi iyileştirme çalışmalarımız da devam ediyor” şeklinde konuştu.

foto-3.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.