Toprakla Gelen Dergisi ilk sayısını kutladı

Toprakla Gelen Dergisi ilk sayısını kutladı

İsmini bereketin, umudun, yaşamın, vatanın simgesi topraktan alan tarım haber portalı topraklagelen.com.tr ve Toprakla Gelen Dergisi yayın hayatına başlamasını Birinci Kordon Balık Pişiricisi’nde kutladı.

Toprakla Gelen Genel Yayın Yönetmeni ve gazeteci Nihat Delibaşı, yazarlar Enver Olgunsoy, Sinan Doğan, Özdem Ekinci, Özgür Kurşun, Türker Adakale, fotoğraf editörü Mehmet Özdoğru, GİF Ajans Başkanı Berk Yurtçu ile AKC Tanıtım çalışanlarının katıldığı kutlamada  gelecek hedefleri ve yaklaşımları ele alındı.

İmtiyaz Sahibi Arda Küçükerciyes, 14 Ağustos’ta internet sitesinin yayına başladığı Toprakla Gelen’in aylık dergisinin de Eylül ayı itibariyle piyasaya sunulduğunu belirterek herkese katkılarından ötürü teşekkür etti. 

Küçükerciyes, “İzmir merkezli Türkiye’nin internetten yayın yapan ilk tarım haber portalı topraklagelen.com.tr ve ulusal yayın yapan dergisi Toprakla Gelen ilk günden itibaren büyük ilgi gördü. 15 gün gibi kısa sürede internet sitemiz 10 bin ziyaretçiye ulaşırken, Erzurum’dan Antalya’ya, Diyarbakır’dan İstanbul, Bursa, Rize, Ordu, Samsun, Balıkesir, Aydın, Manisa, İzmir, Siirt ve Bitlis’e kadar gibi yurdumunuz dört bir yanından ziyaret edildi. Haberleri sosyal medyada paylaşıldı. 'Nüfus Yaşlanıyor Köyler Boşalıyor' başlıklı kapağı ile çıkan dergimizi, Türkiye genelinde sektör paydaşlarına ulaştırdık. Çok olumlu tepkiler aldık. Toprakla Gelen ekibi olarak ilklerin şehri İzmir’in ilk ulusal tarım haber portalı ve dergisini hayata geçirmenin gururunu hep birlikte yaşıyoruz” dedi. 

Yayın ekibi gecenin sonunda Toprakla Gelen logolu pastayı hep birlikte kesti. 
 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.