"Topuklu Efe’nin kazanması engellenemeyecek"

"Topuklu Efe’nin kazanması engellenemeyecek"

CHP Efeler İlçe Başkanı Polat Bora Mersin'den flaş açıklama.

Aydın Büyükşehir Belediyesi’nin evde bakım hizmeti vermesinin AK Parti tarafından yasaklandığını iddia eden CHP Efeler İlçe Başkanı Polat Bora Mersin, önemli açıklamalarda bulundu. CHP'li Mersin, açıklamasında şu sözlere yer verdi:

Değerli Aydınlılar;

Bilindiği üzere Aydın Büyükşehir Belediyesi’nin evde bakım hizmeti vermesi AKP tarafından yasaklanmıştır. Yerel seçimlere 3 ay kala bu yasağın gelmesi manidardır. Ne yapılırsa yapılsın sandıktan Cumhuriyet Halk Partisi’nin çıkması; Topuklu Efe’nin kazanması engellenemeyecek, Aydın’daki tüm belediyeler Cumhuriyet Halk Partisi’nin olacaktır. Zira Cumhuriyet Halk Partisi’nin olduğu yerde hizmet vardır.
    
Buradan sağlık müdürlüğü adına basın açıklaması yapıp gerçek dışı iddialarda bulunan AKP yönetimine sesleniyorum. Vatandaşın hizmet almasına engel olan çarpıtma siyaseti bırakın, meydana çıkıp mertçe siyaset yapın. Arkadan dolaşmayın, pusu kurmayın. Hizmet derseniz yok, laf var, çarpıtma var. Kısaca arı var bal yok. 

AYBA olarak bilinen proje sosyal belediyecilik alanında Türkiye’de gerçekleştirilen en büyük projelerden birisidir. Cumhuriyet Halk Partili belediyelerin hepsi sosyal belediyeciliği en iyi yapan belediyelerdir. Buradaki amacımız halkın daha huzurlu, mutlu ve yaşam standartlarının yükselmesidir. Aydın Büyükşehir Belediyesi ihtiyacı olan vatandaşlarımıza evde bakım hizmeti vermektedir. Yaklaşık 1 yıl önce Aydın Büyükşehir Belediyesi Sağlık İl Müdürlüğüne gerekli ruhsat başvurusunu yapmıştır. İnceleme sonucunda ruhsat verilmesine engel bir eksikliğin bulunmadığı tespit edilmiştir. Bunun üzerine Sağlık İl Müdürlüğü başvuruyu yapan Aydın Büyükşehir Belediyesi olmasına rağmen ruhsatı kimin adına düzenleyeceği konusunda nedeni anlaşılamayan bir tereddüt yaşamış ve 20 Mayıs 2018 tarihinde Sağlık Bakanlığı’na ruhsatı Aydın Büyükşehir Belediyesi adına mı, Belediye şirketi adına mı verelim diye garip bir soru sormuştur. 

Hizmeti vermek için Aydın Büyükşehir Belediyesi’nin hiçbir eksikliği yoktur. Deneyimli ve yeterli uzman personeli mevcuttur. Belediyemiz vatandaşlarımıza hizmet vermek için 7/24 göreve hazırdır. Siz AKP yönetimi olarak garip bahaneler ve sorularla hak edilen ruhsatı vermemek için bin dereden su getireceğinize asıl yapmanız gereken işlere bakın. Bölge hastanesi ne oldu? Kadın doğum hastanesinde yeterli kuvöz yok. 9 yıldır 112’yi bitiremediniz. Yeni diş hastanesinin binasının sıvasını bile yapamadınız. Çocuk hastanesinde elektrik kesildi diye hastaneyi tahliye ettiniz. Bu dünya çapında bir sağlık skandalıdır!

AKP’nin bu hizmeti yerel seçimden önce engellemesinin asıl nedenini herkes iyi biliyor. 31 Marttaki seçimi bu tip engellemelerle kazanacağınızı zannediyorsanız yanılıyorsunuz. Seçimi kaybedeceksiniz. Aydın Büyükşehir Belediye Başkanımız Özlem Çerçioğlu %60 ile kazanacaktır. Anket sonuçları sizin de elinizde, bizim de elimizde.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.