Torbalı 9 yıldır bu hizmeti bekliyordu

Torbalı 9 yıldır bu hizmeti bekliyordu

Her bölgeden göç alan ve binde 43,7’lik nüfus artış hızıyla Türkiye’de rekor kıran Torbalı’da, 9 yıllık hasret sona erdi.

172 bin nüfusa sahip ilçede; İŞKUR, KOSGEB ve SGK’nın ardından İZMİRGAZ’a da Abone Merkezi için Torbalı Ticaret Odası yer tahsis edip ilçeye gelmesine öncülük etti. 

TORBALI Ticaret Odası (TTO) Başkanı Abdulvahap Olgun’un İZMİRGAZ’ın Genel Müdürü Ahmet Yetik ve Genel Müdür Yardımcısı Cebrail Özdemir ile görüşüp yer tahsisinde bulunmasının ardından aylar önce ilçede hizmet vermesi netleşen İZMİRGAZ Abone Merkezi’nin açılışı dün gerçekleşti. Tepeköy Mahallesi Hüseyin Yenerler Caddesi’ndeki Abone Merkezi açılışına İZMİRGAZ Genel Müdür Yardımcısı Cebrail Özdemir, Torbalı Ticaret Odası Başkanı Abdulvahap Olgun, Meclis Başkanı Erkan Aksoy, İZMİRGAZ Kurumsal İletişim Müdürü Necdet Ulusan, Müşteri Hizmetleri Müdürü Melih Cankurt’un yanı sıra, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile çok sayıda iş adamı ve vatandaş katıldı. Yemişlik Mahallesi’nde yaşayan 64 yaşındaki Raziye Durmazkul’un ilk abonelik kaydını oluşturduğu İZMİRGAZ Abone Merkezi’nin açılışında konuşan Genel Müdür Yardımcısı Cebrail Özdemir, “İş ve sosyal yaşamın bir bütün olduğu Torbalı’da merkezimizin faaliyete geçmesiyle birlikte doğalgazla ilgili tüm hizmetleri bölge halkına sunuyor olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Vatandaşlarımız, cumartesi günleri de dahil olmak üzere abone merkezimizden abonelik işlemlerini, fatura ve taksit ödemelerini, gaz açma ve kapama işlemlerini zaman kaybetmeden ve hızlı bir şekilde İzmir’e gitmeden yapabilecekler” dedi.
 

İNSİYATİF ALIYORUZ
 

Özdemir’in konuşmasının ardından önemli açıklamalarda bulunan TTO Başkanı Abdulvahap Olgun, uzun süredir İZMİRGAZ’ın ilçeye getirilmesi için çalmadık kapı bırakmadıklarını ifade etti. Komşu ilçeler Selçuk ve Tire’de faaliyet gösteren İZMİRGAZ Abone Merkezi’nin Torbalı gibi İzmir’in en çok gelişen ve büyüyen ilçesinde olmamasının ilçe adına son derece üzücü olduğuna vurgu yapan TTO Başkanı Olgun, “Abone Merkezi yer tahsisinde bulunmamızın ardından Torbalı’da hizmet vermeye başladı. Daha önce de biz Torbalı Ticaret Odası olarak KOSGEB, İŞKUR ve SGK’ya yer tahsis ederek, ilçede hizmet vermelerini sağlamıştık. Şimdi bu kurumlarımız, kendilerine tahsis ettiğimiz alanların yeterli gelmemesi üzerine ya kendilerine yeni bina inşa ettiler ya da daha geniş bir hizmet binasına taşındılar. Kısacası Torbalı’ya gelen bütün kurumlar ilginin yoğunluğunu görünce büyümeye gitti. Umuyoruz ki, İZMİRGAZ’da büyümeye gidecek. Bizler Torbalı için diama taşın altına elimizi değil gövdemizi koyduk. Her fırsatta söyleriz, kim ki Torbalı adına bir iş yapmak istiyorsa ilk önce kendi adını yazsın, altına da bizim ismimizi yazsın. Önemli olan bu ilçeye hizmet getirmektir. Abone Merkezi ciddi bir ihtiyaçtı ve bu ihtiyacın da artık giderildiğini düşünüyoruz. Torbalımıza hayırlı olsun.” diye konuştu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.