Torbalı Belediyesi, cami inşaatını yarım bıraktı

Torbalı Belediyesi, cami inşaatını yarım bıraktı

Torbalı Belediyesi restore ettirdiği Özbey Cami’yi yarım bıraktı. 45 günü aşkın süredir tek bir çalışmanın gerçekleşmediği cami nedeniyle vatandaşlar kahvede namaz kılıyor.

orbalı Belediyesi’nin restore etmek istediği tarihi Özbey Cami inşaatı yarım kaldı. 45 günü aşkın süredir tek bir çalışmanın gerçekleşmediği cami nedeniyle vatandaşlar sıkıntılı. Kahvede namaz kılmak zorunda bırakılan Özbeyliler, teravih namazını zor şartlarda kılıyor. Bayram namazı için şimdiden kara kara düşünen Özbeyliler, 1,5 aydan fazla süredir yarım kalan inşaatın devam etmesini istiyor. Enjeksiyon sorunu nedeniyle yarım kaldığı ifade edilen camı restorasyonunun ne zaman devam edeceği ise bilinmiyor. Özbeyliler, belediye yetkililerini bir kez daha göreve çağırarak, ‘Yarım bıraktığınız işi tamamlayın’ dedi.

img_7524-768x512.jpg

ÖZBEYLİLERDEN TEPKİ

Kimsenin umurunda olmadıklarını ifade eden Özbey sakinleri, “Aylardır kahvede namaz kılıyoruz. Bunu kimse görmüyor, duymuyor değil ya. O halde neden 45 gündür camideki inşaat durmuş. Bir cami yaptırma derneği 45 günde sil baştan cami yaparken, belediye gibi bir kurum nasıl olur da aylardır restorasyonu gerçekleştiremez. Bunda kasıt mı arayalım? Sıkıntımız büyük, görün artık bizi” diyerek yaşanılan sıkıntıyı dile getirdi. 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.