Torbalı Belediyesi Çocuk Korosu'na kayıtlar başladı

Torbalı Belediyesi Çocuk Korosu'na kayıtlar başladı

Torbalı Belediyesi, 7-12 yaş arası çocuklara yönelik oluşturulan Çocuk Korosu'na kayıtların başladığını duyurdu.

MEDYA EGE - Torbalı Belediyesi tarafından sanata katkı sunmak ve çocukların sanatla iç içe bir ortamda büyümelerini sağlamak amaçlarıyla kurulan Çocuk Korosu'na kayıtlar başladı.

7-12 yaş arası kursiyerlere yönelik Çocuk Korosu kurslarında katılımcılara, doğru nefes alma ve ses çıkarma, sesi müziksel olarak doğru kullanma ve temel nota bilgisi gibi eğitimler verilecek. Sedat Çetiner şefliğinde organize edilen Çocuk Korosu kurslarında, kontenjan sınırı bulunuyor.

Kursa kayıt yaptırmak ve ayrıntılı bilgi almak isteyenler, Torbalı Kültür Sanat Akademisi'ne (BKM Yanı) başvurabiliyor. Online başvuru için ise https://akademi.torbali.bel.tr/ linkli internet adresinden yararlanılabiliyor.

Torbalı Belediyesi'nin sosyal medya hesabından konuya yönelik yapılan paylaşımda, "Çocuk Korosu Kayıtlarımız başladı... Şef Sedat Çetiner gözetiminde doğru nefes alma ve ses çıkarma, sesi müziksel olarak doğru kullanma ve temel nota bilgisi gibi çalışmaların yapılacağı kursumuza 7- 12 yaş arası çocuklarımız katılabilecek. Kontenjan sınırlı sayıdadır" ifadelerine yer verildi.

f-s0dubw8aarvl9.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.