Torbalı Belediyesi Nostalji Geceleri'nde Erkin Koray'ı anıyor

Torbalı Belediyesi Nostalji Geceleri'nde Erkin Koray'ı anıyor

Torbalı Belediyesi her hafta cuma günü, Nostalji Geceleri temasıyla düzenlediği açık hava sinemasında, bu hafta merhum sanatçı Erkin Koray anısına 'Hababam Sınıfı Sınıfta Kaldı' filminin gösterimini yapacak.

MEDYA EGE - Torbalı Belediyesi, yaz akşamlarını yeşilçamın en sevilen filmleriyle taçlandırmaya devam ediyor. Bu hafta; 7 Ağustos'ta vefat eden rock müziğin efsane sanatçısı Erkin Koray anısına, sanatçının da şarkılarının kullanıldığı 'Hababam Sınıfı Sınıfta Kaldı' filmi, açık hava sinemasında vatandaşlarla buluşacak.

Yeşilçamın en sevilen filmlerinden biri olan, Kemal Sunal, Tarık Akan, Halit Akçatepe, Münir Özkul ve Adile Naşit gibi bir çok usta sanatçının rol aldığı filmin gösteriminde, belediye tarafından vatandaşlara patlamış mısır ve gazoz ikramı yapılacak. Gazi Çamlığı Etkinlik Alanı'nda yapılacak olan etkinlik, 18 Ağustos saat 21.00'de gerçekleşecek.

Konuya ilişkin belediye tarafından yapılan açıklamada; "Yeşilçam'ın unutulmaz eserleri ile düzenlediğimiz Nostalji Açık Hava Sinema Gecelerimizde bu hafta 'Hababam Sınıfı Sınıfta Kaldı" filmi sizlerle olacak. Yakın zamanda hayatını kaybeden rock müziğin efsane sanatçısı Erkin Koray'ın da şarkılarının kullanıldığı filmde Kemal Sunal, Tarık Akan, Halit Akçatepe, Münir Özkul ve Adile Naşit gibi birçok usta sanatçı yer alıyor. Tüm hemşehrilerimizi ücretsiz etkinliğimize bekliyoruz" ifadelerine yer verildi.

f3oye95w4aedp4w.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.