Torbalı Belediyesi Nostalji Geceleri'nde haftanın filmi: Gırgıriye

Torbalı Belediyesi Nostalji Geceleri'nde haftanın filmi: Gırgıriye

Torbalı Belediyesi, yaz akşamlarını yeşilçamın en sevilen filmleriyle taçlandırmaya devam ediyor.

MEDYA EGE - Torbalı Belediyesi her hafta cuma günü, Nostalji Geceleri temasıyla düzenlediği açık hava sinemasında, Yeşilçam'a damga vurmuş Türk filmlerini ücretsiz gösterime sunarak Torbalılı vatandaşlara sinema keyfi yaşatmaya devam ediyor.

sinema.jpg

Torbalı Belediyesi Nostalji Sinema Geceleri'nin 3.haftasında, 21 temmuz günü saat 21.00'da yeşilçamın en sevilen filmlerinden biri olan, usta oyuncular Gülşen Bubikoğlu, Müjdat Gezen, Münir Özkul, Perran Kutman, Adile Naşit, Ayşen Gruda ve Şemsi İnkaya'nın oynadığı 'Gırgıriye'yi gösterime sunacak. Belediye tarafından vatandaşlara patlamış mısır ve gazoz ikramının yapılacağı sinema gecesi Gazi Çamlığı Etkinlik Alanı'nda gerçekleştirilecek.

Konuya ilişkin yapılan paylaşımda, "Nostalji Sinema Gecelerimiz; usta oyuncular Gülşen Bubikoğlu, Müjdat Gezen, Münir Özkul, Perran Kutman, Adile Naşit, Ayşen Gruda ve Şemsi İnkaya'nın oynadığı "Gırgıriye" filmi ile devam ediyor. Yarın saat 21.00'de Gazi Çamlığı Etkinlik Alanı'nda gerçekleşecek olan etkinliğimize tüm halkımız davetlidir. Patlamış mısır ve gazoz ikramımızdır" ifadeleri kullanıldı.

f1dn1mewcaa6uxw.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.