Torbalı Belediyesi Nostalji Geceleri'nde haftanın filmi: Güllü

Torbalı Belediyesi Nostalji Geceleri'nde haftanın filmi: Güllü

Torbalı Belediyesi, yaz akşamlarını yeşilçamın en sevilen filmleriyle taçlandırmaya devam ediyor. Nostalji Geceleri'nde bu haftanın filmi 'Güllü'.

MEDYA EGE - Torbalı Belediyesi her hafta cuma günü, Nostalji Geceleri temasıyla düzenlediği açık hava sinemasında, yeşilçama damga vurmuş Türk filmlerini gösterime sunarak Torbalılı vatandaşlara sinema keyfi yaşatmaya devam ediyor.

Torbalı Belediyesi, Nostalji Sinema Geceleri'nin son gününde, 28 temmuz akşamı saat 21.00'da yeşilçamın en sevilen filmlerinden biri olan, başrollerini Türkan Şoray ve Ediz Hun'un paylaştığı 'Güllü'yü gösterime sunacak. Belediye tarafından vatandaşlara patlamış mısır ve gazoz ikramının yapılacağı sinema gecesi, Gazi Çamlığı Etkinlik Alanı'nda gerçekleşecek.

Konuya ilişkin yapılan paylaşımda, "Nostalji Sinema Gecelerimizin son gününde başrollerini Türkan Şoray ve Ediz Hun'un paylaştığı "Güllü" filmi sizlerle olacak. Bu akşam saat 21.00'de Gazi Çamlığı Etkinlik Alanı'nda gerçekleşecek olan patlamış mısır ve gazozun ikramımız olduğu etkinliğimize tüm halkımız davetlidir" ifadeleri kullanıldı.

f2hhrauaiaa80dl.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.