Torbalı Belediyesi yaz akşamlarını yeşilçam filmleriyle taçlandırıyor

Torbalı Belediyesi yaz akşamlarını yeşilçam filmleriyle taçlandırıyor

Torbalı Belediyesi, yaz akşamlarını yeşilçamın en sevilen filmleriyle taçlandırmaya devam ediyor.

MEDYA EGE - Torbalı Belediyesi her hafta cuma günü, Nostalji Geceleri temasıyla düzenlediği açık hava sinemasında, Yeşilçam'a damga vurmuş Türk filmlerini gösterime sunarak Torbalılı vatandaşlara sinema keyfi yaşatmaya devam ediyor.

Torbalı Belediyesi Nostalji Sinema Geceleri'nin 2.haftasında, 14 temmuz günü yeşilçamın en sevilen filmlerinden biri olan, başrollerini Tarık Akan ve Emel Sayın'ın paylaştığı 'Yalancı Yarim'i gösterime sunacak. Belediye tarafından vatandaşlara patlamış mısır ve gazoz ikramının yapılacağı sinema gecesi 21.00'da yapılacak.

Belediye Başkanı Mithat Tekin, “Torbalı Belediyesi olarak kültürel ve sosyal etkinlikleri her zaman önemsiyoruz. Bu güzel etkinliğimize tüm Torbalı Halkını bekliyoruz" dedi.

Konuya ilişkin yapılan paylaşımda, "Nostalji Sinema Gecelerimizin 2. haftası başrollerini Emel Sayın ve Tarık Akan'ın paylaştığı 'Yalancı Yarim' filmi ile devam ediyor. 14 Temmuz Cuma saat 21.00'de Gazi Çamlığı Etkinlik Alanı'nda gerçekleşecek olan etkinliğimize tüm halkımız davetlidir. Patlamış mısır ve gazoz ikramımızdır" ifadeleri kullanıldı.

f01hunxwiamsdni.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.