Torbalı Belediyesi'nden 'dolandırıclık' uyarısı

Torbalı Belediyesi'nden 'dolandırıclık' uyarısı

Torbalı’da işadamlarını arayan ve kendini Torbalı Belediye Başkanı Mithat Tekin ve Başkan Yardımcısı Ali Yakupoğlu olarak tanıtan dolandırıcılara karşı belediyeden uyarı geldi.

Torbalı’da son günlerde önemli bir dolandırıcılık girişiminin gerçekleştiği öğrenildi. İlçede yaşayan işadamlarını arayan ve kendini Torbalı Belediye Başkanı Mithat Tekin ve Torbalı Belediye Başkan Yardımcısı Ali Yakupoğlu tanıtan dolandırıcılar yardım adı altında vatandaştan para istediği yönünde şikayetler gelmeye başladı. Özellikle Yazıbaşı ve Pancar’da faaliyet gösteren firmaları hedef alan dolandırıcılara karşı Torbalı Belediyesi’nden uyarı geldi.

torbali-belediyesi.webp

BAŞKAN VE BAŞKAN YARDIMCISININ İSMİNİ KULLANIYORLAR

Daha önce de defalarca benzer bir girişimin olduğu olayla ilgili Torbalı Belediyesi yardım talebinde bulunan dolandırıcılara karşı uyarıda bulundu. Torbalı Belediyesi’nden yapılan açıklamada, “Torbalı Belediye Başkanımız Mithat Tekin ve Başkan Yardımcımız Ali Yakupoğlu’nun ismi kullanılarak ilçemizde faaliyet gösteren firmalardan yardım talebinde bulunulduğu konusunda bazı şikayetler aldık. Torbalı halkının yardım talebinde bulunan bu dolandırıcılara itibar etmemesi kamuoyuna saygı ile duyurulur” açıklaması yapıldı. Torbalı’da faaliyet gösteren şirketlerin tüzel kişileri, yönetici, idarecilerini ve Torbalı vatandaşları bu tür dolandırıcılık girişimlerine karşı dikkatli olmaları konusunda uyaran Torbalı Belediye Başkanlığı, bu tip girişimlerin de emniyet birimlerinin takibinde olduğunu bildirdi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.