Torbalı Belediyesi'nden pazar yerine ücretsiz ring seferi

Torbalı Belediyesi'nden pazar yerine ücretsiz ring seferi

Torbalı'da, Tepeköy Mahallesi'nden geçici olarak Muratbey Mahallesi'ne taşınan pazaryeri hizmet vermeye başladı. Pazaryerine ulaşımı sağlamak amacıyla ring seferleri düzenleniyor.

MEDYA EGE - Torbalı'da yıllardır Tepeköy Mahallesi'ne kurulan semt pazarı, Torbalı'nın mega projesi olan meydan projesi nedeniyle, geçici olarak Muratbey Mahallesi'ne taşındı.

f3ug2bdxeaalo4w.jpg

23 bin metrekarelik alana taşınan pazar yeri; sebze-meyve, giyim, şarküteri, kuruyemiş, yumurta ve köylü pazarına, aynı alanda hizmet verilmesini sağlıyor.

f3ug0pvwiae4sl1.jpg

Öte yandan Torbalı Belediyesi tarafından, pazaryerine ulaşımı sağlamak amacıyla ring seferleri düzenleniyor. Üç farklı noktadan saat 09.00'dan 19.00'a kadar yarım saatte bir kalkacak olan servislerden tüm vatandaşlar ücretsiz olarak yararlanabiliyor.

f3ugwyxxoaa6cgw.jpg

Torbalı Belediyesi sosyal medya hesabından pazaryerinin hizmete açılmasına ilişkin yapılan paylaşımda; "Muratbey Mahallesi’nde bulunan 23 bin metrekarelik alanda kurulan geçici pazaryeri bugün hizmet vermeye başladı. Sabah saatlerinden itibaren tezgah açan esnafımıza bol kazançlar dileriz. Ayrıca belediyemiz pazaryerine ulaşımları sağlamak için ring seferleri düzenlemektedir. Üç farklı noktadan saat 09.00'dan 19.00'a kadar 30 dakikada bir kalkacak olan servislerimizden tüm vatandaşlarımız ücretsiz olarak yararlanabilirler" ifadelerine yer verildi.

f3ppmvqw0aa9mzu.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.