Torbalı Belediyesi'nin yeni dönem kurs kayıtları başladı

Torbalı Belediyesi'nin yeni dönem kurs kayıtları başladı

Torbalı Belediyesi, müzik, modern dans, resim, çocuklar için jimnastik kursu, çocuk ve gençlik korosu ve tekvando kursları düzenleyecek.

MEDYA EGE- Torbalı Belediyesi yeni dönem kursları ile ilgili bir açıklama yaptı. Yapılan açıklamada "Hip Hop branşında eğitimlerin verileceği kurslarımıza bekliyoruz. Kayıtlarınızı https://kurs.torbali.bel.tr adresinden online olarak veya Kültür Sanat Merkezimize gelerek yaptırabilirsiniz. 5-10 yaş arası çocuklarımız için Jimnastik kursumuza kayıtlar başladı. Kayıt işlemlerinizi https://kurs.torbali.bel.tr adresinden online olarak veya Kültür Sanat Merkezimize gelerek yaptırabilirsiniz" ifadelerine yer verildi.
pos1.jpg

Çocuk ve Gençlik Korosu kayıtları ile ilgili yapılan açıklamada ise "Kayıt işlemlerinizi https://kurs.torbali.bel.tr adresinden online olarak veya Kültür Sanat Merkezimize gelerek yaptırabilirsiniz" ifadeleri kullanıldı.

pos2.jpg


pos3.jpg

Belediye öte yandan Tekvando kursu ile ilgili yaptığı açıklamada "En çok rağbet gören kurslarımız arasında yer alan Tekvando Kursumuz açılıyor. Kayıt işlemlerinizi https://kurs.torbali.bel.tr adresinden online olarak veya Kültür Sanat Merkezimize gelerek yaptırabilirsiniz" ifadelerine yer verdi.

pos4.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.