Torbalı İlçe Emniyet Müdürü Muhittin Murat Yener göreve başladı

Torbalı İlçe Emniyet Müdürü Muhittin Murat Yener göreve başladı

Önemli işlere imza atan Torbalı İlçe yeni Emniyet Müdürü Muhittin Murat Yener, Torbalı’yı tanıyarak göreve başladı

 Asayiş müdürlüğünden, eğitmenliklere, yurt dışı görevlerden, korumalığa kadar birçok görevi bugüne kadar layıkıyla yerine getiren, özellikle uyuşturucu ve terör alanında önemli işlere imza atan Yener, Torbalı’yı tanıyarak göreve başladı. Daha önce de yaklaşık 1 ay, Torbalı’ya vekaleten bakan müdürlük yaptığı Selçuk ve Seferihisar’da ‘Torbacılığı’ bitiren başarılı müdür, daha önce İzmir’de Narkotim’i kurarak tek seferde 155 torbacıyı yakalayarak Türkiye’de bu alanda rekora imza atmıştı. Şimdi Torbalı için mesai harcayacak olan yeni emniyet müdürümüz, özellikle de motosikletle sık sık Torbalı sokaklarında olacak.

TORBALI İÇİN BÜYÜK ŞANS

Torbalı’ya yerleşecek olan Muhittin Murat Yener, ilk olarak şehrin fotoğrafını çekerek göreve başlayacak. İlçedeki suç dosyalarını da inceleyerek eğilimlere bakacak olan Yener, parlak kariyerinde edindiği tecrübe ve formasını çıkarmadığı mesleki heyecanı ile ilçede özellikle asayiş sorunlarını en aza indirmeyi hedefliyor. Özellikle uyuşturucu alanında mesai harcaması beklenen yeni müdür, ilçede bununla ilgili bir birim kurmayı da hedefliyor. Üniforma ile gezen müdür ayağında botlarla Torbalı sokaklarını arşınlamaya da oldukça kararlı. Daha önce motorlu ekip liderliği de yapan Yener, Torbalı’da da sık sık motor üstünde mesai harcayacağını belirtti. 44 yaşındaki başarılı emniyet müdürü, meslekte her işi yapmış olmanın tecrübesi ile ilçe için büyük şans olarak yorumlanıyor.

PAKİSTAN’DA MOTORİZE TİM KURMUŞ

Görevdeki başarısıyla adından sıkça söz ettiren ve bir dönem İzmir Asayiş Şube Müdürlüğü bünyesinde bulunan Motosikletli Polis Timler Amirliği görevini yürüten Muhittin Murat Yener, o dönem başarı grafiklerine bir yenisini daha eklemişti. Yurt içinde gerçekleştirdiği başarılarını yurtdışında da sürdüren 3. sınıf Emniyet Müdürü Yener, Türkiye’deki “Yunus” timlerinin benzeri oluşumu Pakistan'da hayata geçiren projenin yetkilisi olarak ön plana çıkmışyı. 1,5 yıllık hazırlık aşamasından sonra Pakistan'ın Lahor kentinde hayata geçirilen bu projenin yetkilisi olan Yener, Pakistanlı Yunus timlerinin mezuniyet töreninde yaptığı konuşmayla da büyük takdir toplamıştı.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum