Torbalı-Orman Dere Restaurant, Yeşil Vadi Restaurant oldu

Torbalı-Orman Dere Restaurant, Yeşil Vadi Restaurant oldu

10 yıldır İzmir Torbalı’daki Ormanköy’de bulunan Orman Dere Restaurant, isim ve işletmecisini değiştirdi. 

Torbalı'ya bağlı Ormanköy’de faaliyet gösteren Orman Dere Restaurant, isim ve işletmecisini değiştirdi. Doğal güzelliği ve dere kenarındaki muhteşem manzarasıyla ilçe halkının kafa dinlediği mekânların arasında yer alan mekan, bundan sonra Yeşil Vadi Restaurant olarak bilinecek. Güzide işletmeyi Cihan Avcı işletecek. Doğa ile konforun birleştiği restaurantta muhteşem lezzetler ile keyifli saatler geçirmek mümkün. Yoğun iş temposunu ayak uyduran Torbalı keyifli vakit geçirmek için bazen doğaya kaçacak. İlçeye merkezine yaklaşık 17 kilometre uzaklıktaki işletme, şehrin gürültüsünden kaçıp suyun rahatlatıcı sesine kavuşmak isteyenlerle dolup taşacak. Oldukça ferah ortama sahip olan işletmede bulunan dere sesi ile beraber doğanın kucağında vakit geçiren kişiler lezzetli menü ile de unutulmaz vakitler geçirecek. Dağtekke yolu üzerinde bulunan Ormanköy’de hizmet veren işletme, köyün girişinde yer alıyor. Mekân, köy kahvaltısı, ızgara çeşitleri, kavurma, gözleme, özel yöntemlerle pişirilen tavuk menüleri, salata ve meze çeşitlerinin yanı sıra sıcak-soğuk içecekleri müşterilerine sunacak. Üstelik piyasa fiyatının altına bir rakam ile müşterilerine hizmet veriyor. 

CİHAN Avcı’nın devraldığı mekan deneyimli personelle birlikte hızlı ve kaliteli servis sağlıyor. ‘Tüm Torbalılılar için önemli detayları düşünerek bu konsepti oluşturduk’ diyen Avcı, “Kendi çabalarımızla bu güzelliği oluşturduk. Sıradan bir alan çeşitli çalışmalar sonucunda bu hali aldı. Amacımız ailelerin, bireylerin tüm gününü keyifle geçireceği bir mekan yaratmaktı. Ancak bunu yaparken klasik kır restoranı konseptini biraz değiştirerek, sabahtan akşama kadar yorulmadan, sıkılmadan oturabilecekleri bir yer yapmaya özen gösterdik” şeklinde konuştu.

"Burayı devralırken ki amacımız herkesin gidebileceği, keyif alabileceği bir mekan oluşturmaktı" diye konuşan Cihan Avcı, “Doğa restaurantları genellikle kışın kapalı sanılır. Oysa ki biz yaz kış açık bir sistem uyguluyoruz. Özellikle şehirden uzak ve doğanın içinde olmamız köy kahvaltıları taleplerini arttırıyor. Bütün Torbalıları keyifli vakit geçirmek için mekanımıza bekliyoruz” dedi.

Avcı, haftanın belirli günlerinde canlı fasıl grubunun da müzik ziyafeti vereceğini belirterek, “Yaptığımız konsept değişikliği kapsamında canlı müzik vereceğiz. Bu kapsamda fasıl gurubunuz haftanın 2 günü kulakların pasını silecek. Aile ortamında keyifli vakit geçirmek ve karınlarını doyurmak isteyenleri mutlaka mekanımızın yeni düzenini görmeye ve lezzetlerimizden tatmaya bekliyoruz” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.