Torbalı Ticaret Odası'ndan örnek davranış

Torbalı Ticaret Odası'ndan örnek davranış

Torbalı Ticaret Odası, geliri 6 Şubat depreminde yaralanan çocuklar ve Ukrayna’da savaşta yaralanan çocuklara bağışlanacak sosyal projeye destek verdi.

Sosyal sorumluluk projesi kapsamında Gazeteci Müslüm Karaaslan’ın derlediği ve 46 gazetecinin anılarından oluşan “Nerede Haber Orada Biz” adlı kitaba destek her geçen gün artarak devam ediyor.

Torbalı Ticaret Odası, geliri 6 Şubat depreminde yaralanan çocuklar ve Ukrayna’da savaşta yaralanan çocuklara bağışlanacak sosyal projeye destek verdi. Torbalı Yönetim Kurulu Başkanı Abdulvahap Olgun, “Böyle anlamlı bir çalışmaya kayıtsız kalamazdık” dedi.

Gazeteci Müslüm Karaaslan, Başkan Olgun’a kitabı imzaladı ve desteğinden dolayı teşekkür etti. 1,5 yıldır üzerinde çalıştığı ve geçtiğimiz günlerde yayınlanan “Nerede Haber Orada Biz” adlı kitabın bir sosyal sorumluluk projesi olduğunu ve bu projeyi çok daha geniş tabana yayacaklarını belirten Karaaslan, anılarıyla kitaba destek olan gazeteci meslektaşlarının yanı sıra kitabın editörü Gülşen Ülkü ve tüm emeği geçenlere teşekkür etti.

torbali.jpeg

"ÇOK ANLAMLI BİR ÇALIŞMA"

Bir dönem İzmir’de gazetecilik de yapmış olan Torbalı Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Abdulvahap Olgun da böylesine anlamlı bir sosyal sorumluluk projesine destek olmaktan mutlu olduğunu söyledi. Olgun, “Başta arkadaşım Gazeteci Müslüm Karaaslan olmak üzere emeği geçen herkesi yürekten kutluyorum. Çok anlamlı bir projeye imza atmışlar. Gazetecilerin kendi görev alanları dışında da topluma karşı sorumlulukları, duyarlı oluşları beni oldukça sevindirdi. Böylesine değerli bir proje karşısında biz de Torbalı Ticaret Odası olarak kayıtsız kalamazdık. Nerede Haber Orada Biz’i bir solukta okuyacağım. Bir dönem ben de gazetecilik yaptım. Arkadaşlarımın ne tür zorluklar yaşadıklarını en iyi bilenlerdenim. Emeklerine sağlık! Toplumun tüm kesimin kitaba destek olacağına, bu projeye sahip çıkacağına inanıyorum” dedi.

KİTAPTA HANGİ GAZETECİLER YER ALDI?

Sosyal sorumluluk projesine yönelik hazırlanan “Nerede Haber Orada Biz” adlı kitapta; Nebil Özgentürk, Hakan Kara, Atila Sertel, Dilek Gappi, Misket Dikmen, Okan Yüksel, Gürkan Ertaç, Osman Ülkü, Yaşar Aksoy, Timuçin Tülis, Sedat Kaya, Reyhan Berkman, Hakan Akarcalı, Sedat Pişirici, Ercan Doğu, Atilla Köprülüoğlu, Esat Erçetingöz, Halil İbrahim Hüner, Yusuf Çınar, Işık Teoman, Engin Uğur Ağır, Muhittin Akbel, Haluk Güney,Sinan Genç, Nüvit Tokdemir, Suavi Yardımoğlu, Emin Varol, Melih Üstkanat, Mustafa Oğuz, Bahri Karataş, Alahattin Gürırmak, Muzaffer Tezel, Sinan Doğan, Serkan Aksüyek, Hakan Dirik, Güray Ervin, Murat Ervin, Süleyman Sağat, Murat Şahin, Mehmet İnmez, Ceyhan Torlak, Kadir Kemaloğlu, Mutlu Duman, Emre Döker, Mustafa Akbaş, Müslüm Karaaslan.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.