Torbalı'da 1700 metrekarelik proje ihaleye çıkıyor

Torbalı'da 1700 metrekarelik proje ihaleye çıkıyor

Torbalı Belediyesi, Pancar'a bir sosyal tesis daha kazandırarak kırsal mahallelere yaptığı yatırımları hız kesmeden sürdürüyor.

İki mahallenin bulunduğu Pancar’a Torbalı Belediyesi bir sosyal tesis daha kazandırıyor. Bir yandan da yazlık düğün salonu çalışmalarının sürdürüldüğü mahalleye şimdi de bir kafeterya yapılacak. Toplam 1700 metrekarelik alanı kapsayacak olan çalışma kapsamında Torbalı Belediyesi tarafından Pancar’a çok şık 130 metrekarelik kapalı alanı bulunan kafeterya kazandırılacak.

Kafeterya ve çevre düzenlemesi için 18 Ekim’de ihaleye çıkılacak. 1 Kasım’da inşaat çalışmaları başlayacak olan kafeterya 55 günde tamamlanacak.

tesis-2.jpg

1700 Metrekarelik Proje

İlçedeki tüm mahallelere dokunuşlarda bulunacaklarını belirten Torbalı Belediye Başkanı Mithat Tekin, “Sosyal ve kültürel alan konusunda handikaplı olan Pancar mahallemize kafeterya yapmak için hazırlıklarımızı tamamladık. 18 Ekim’de ihaleye çıkıyoruz. 130 metrekaresi kapalı alan olan tam 1700 metrekarelik bir alanı kapsayacak olan tesisimiz şimdiden bölge halkına hayırlı olsun. Torbalı’da dokunmadığımız tek bir mahalle bile kalmayacak” diye konuştu.

mithat-tekin-portre.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.