Torbalı'da açılışlar serisi sürüyor

Torbalı'da açılışlar serisi sürüyor

Torbalı Belediyesi’nin Atatürk Mahallesi’nde inşa ettiği düğün sarayı ve çocuk oyun parkının resmi açılışı 12 Kasım Pazartesi günü gerçekleştirilecek. Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez, Torbalı halkını yapılacak olan açılışa davet etti.

Geçtiğimiz haftalarda Sosyal Market, Ayrancılar Neşet Ertaş Düğün Sarayı ve 15 Temmuz Şehitler Meydanını hizmete açan Torbalı Belediyesi, bu kez Atatürk Mahallesi’nde yaptığı projeleri açacak. Atatürk Mahallesi Şehri Gülistan Düğün Sarayı ve Çocuk Oyun Parkı düzenlenecek olan tören ile hizmete açılacak. Açılış töreni 12 Kasım Pazartesi günü saat 18.00’de yapılacak. Atatürk Mahallesi’nde önemli bir eksikliği giderecek olan düğün sarayı; 800 metrekarelik bodrum kat, 1451 metrekarelik 1.kat olmak üzere toplam 2250 metrekare kapalı alana sahip. Yapıda; kapalı düğün salonu ve çok amaçlı aktivite alanı, açık düğün salonu, bay-bayan mescit, kafeterya, depolar, çocuk parkı, spor alanı, yeşil alanlar ve araçlar için otopark bulunuyor. 

HER MAHALLEYE EŞİT HİZMET

Göreve seçildikleri andan itibaren ‘Her Mahalleye Eşit Hizmet’  sloganıyla işe başladıklarını,  Atatürk Mahallesi’nin geçmiş dönemlerde yerel yönetimlerden yeterli hizmeti alamayan en büyük yaşam alanlarından birisi olduğunu belirten Torbalı Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez “Bizde aşağı mahalle, yukarı mahalle, kenar mahalle, şehir merkezi farkı yok. Belediye binasının önü nasıl aydınlıksa, bakımlıysa Atatürk Mahallesi de,  diğer mahallelerde aynı güzellikte olacak. Bir yer çamur, toz, toprak diğeri asfalt asla olamaz. Bu AK Parti belediyeciliğinin değerleriyle, ilkeleriyle örtüşmez. Atatürk mahallemiz Torbalı’nın en hızlı büyüyen mahallelerinden biri. Nüfusu hızla büyüyen bu mahallemizdeki eksikleri gidermek adına bu mahallemizde de birçok projeyi hayata geçirdik. Mahallemize yakışan düğün sarayı, çocuk oyun parkını ve asfaltlayıp, ışıklandırma çalışmalarını tamamladığımız Bekir Sakarya Caddesini hizmete açacağız. Burada ayrıca taziye evi,  güzel bir meydan, çocuk parkları gibi onlarca projeyi hayata geçirdik. İnşallah yatırımlarız sürecek. Daha yolun başındayız. Tüm halkımızı 12 Kasım Pazartesi günü yapılacak olan açılışımıza davet ediyoruz” dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.