Torbalı'da Çağlar hızlı başladı!

Torbalı'da Çağlar hızlı başladı!

Arif Çayan yazdı; Torbalı'da Çağlar hızlı başladı!

Seçim sürecine tam olarak girdik.

Artık sahalarda Cumhur İttifakı adayları, CHP adayları, İyi Parti adayları çalışmalara başlayacaklar.

Dile kolay, tam 2 ay sıkı bir çalışma yapmak zorundalar ve iki ay sonra bu sıkı çalışmanın sonucunu da sandıklarda karşılamak zorundalar.

İzmir’de adaylığı açıklandığı ilk günden itibaren dikkatimi çeken aday AK Parti Torbalı Belediye Başkanı Özgür Erman Çağlar oldu.

AK Parti Torbalı İlçe Başkanlığı’nda teşkilat mensuplarıyla, kısa ve öz bir toplantı yapan Çağlar, ilçe başkanlığından çıktığı gibi, esnaf ziyaretlerine, vatandaş ziyaretlerine, sokak sokak, mahalle mahalle konu komşu ziyaretlerine başladı.

Başkan Adayı Çağlar, zamanın dar olduğunu, insanların her birine ulaşmanın da seçim sonucu açısından çok ama çok önemli olduğunu bilecek nitelikte ve bilinçte çalışmaya başladı.

‘Bizim ayrımız gayrımız yoktur. Rabbim bizleri doğru bildiğimiz yoldan ayırmasın, Rabbim birlik ve beraberliğimizi bozmasın’ diyerek Torbalı’da yaşayan AK Partili olan ve olmayan bütün herkese net mesaj veren Özgür Erman Çağlar, Torbalı’da yeniden bir yapılanma sürecinin, kaldığı yerden Torbalı’nın her anlamda yeniden değişime, gelişime başlaması gerektiğinin de sinyallerini verdi.

Torbalı siyaseti açısından bakarsanız Özgür Erman Çağlar’ın birlik ve beraberlik vurgusu ile değişim ve gelişim mesajının anlamını net şekilde anlayabilirsiniz.

whatsapp-image-2024-01-30-at-11-03-54-2.jpeg

CHP, Torbalı’da iki başkan değişimi yaşadı.

2019 yılında sandıktan çıkan Başkan İsmail Uygur’un ani vefatından sonra Torbalı’da meclis üyeleri tarafından seçilen bir başkanla uzun yol alındı.

Bu süreci çok çalışarak geçirse de sandıktan çıkmayan, meclis üyelerinin oylarıyla başkanlık yapan Metin Tekin’in aday gösterilmemesi, onun yerine başka birinin aday gösterilmesi, Torbalı’da CHP açısından seçim çalışmalarında da büyük bir handikap yaratabilir.

Her şeye sıfırdan başlamayı tercih eden bu tercih, geçmişin başarısız olduğunu ima eden bu tercih AK Parti Torbalı Belediye Başkan Adayı Özgür Erman Çağlar için de büyük bir avantaj yarattı.

Daha önceki dönemlerde AK Parti tarafından yönetilmenin avantajlarını yaşayan Torbalılılar için, yeni dönemde kendilerine kucak açan, kendilerini dinleyen ve kendilerine birlik, beraberlik, değişim ve gelişim sözü veren Özgür Erman Çağlar’ı önündeki tek engel, çalışmaması olabilir.

Torbalı değişerek devam derse doğal karşılamak lazım!

whatsapp-image-2024-01-30-at-11-03-58-2.jpeg

whatsapp-image-2024-01-30-at-11-03-55-3.jpeg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.