Torbalı'da Cumhuriyet coşkusu  Emir Can İğrek'le yaşandı

Torbalı'da Cumhuriyet coşkusu Emir Can İğrek'le yaşandı

Torbalı’da dolu dolu süren Cumhuriyet Bayramı kutlamaları dün akşam ünlü sanatçı Emir Can İğrek konseri ile sona erdi.

Torbalı’da 5 gün boyunca dolu dolu süren Cumhuriyet Bayramı kutlamaları dün akşam ünlü sanatçı Emir Can İğrek konseri ile sona erdi.

586888dd-307e-495a-a00b-99ebcf7776dc.jpg

Cumhuriyet’in ilanının 100.yılı dolayısıyla birbirinden önemli etkinliklere imza atan Torbalı Belediyesi, on binlere unutulmaz günler yaşattı. İlk olarak Belediye Kent Tiyatrosu’nun hazırladığı Gazi Paşa isimli tiyatro oyunu sahnelendi. Ardından, Cumhuriyetin 100.yılı dolayısıyla sadece 7 günde ilçeye kazandırılan 100. Yıl Zübeyde Hanım Parkı’nın açılışı gerçekleşti. Ayrıca Cumhuriyet’in 100. Yılı kutlamaları kapsamında bu yıl 2. Kez Cumhuriyet Yazarları buluşması etkinliği Torbalı’da gerçekleşti. Türkiye’nin saygın yazarları Torbalı’ya gelerek okurlarıyla buluştu. 28 Ekim günü ise ilçede büyük bir kortej düzenlendi. İlçe Kaymakamı Ercan Öter ve Torbalı Belediye Başkanı Mithat Tekin’in ilçe protokolüyle katıldığı korteje binlerce kişi katıldı. Şarkılar ve marşlar ile ilçe merkezini turlayan korteje, katılamayanlar da evlerinin balkonlarından eşlik etti. Kortejin ardından ise ADD işbirliği ile Cumhuriyet Balosu gerçekleşti. Torbalı’da Cumhuriyet Bayramı coşkusu dün muhteşem bir konser ile sona erdi. Türk pop müziğinin önemli isimlerinden Emir Can İğrek sevilen şarkılarını Torbalılılar için söyledi.

fbf65e94-6b58-4f43-991e-005bfa579dbe.jpg

İlçe stadında gerçekleşen konsere on binlerce vatandaş katıldı. Konsere gelen vatandaşlar Emir Can İğrek’in şarkıları ile kah duygulandı kah eğlendi. Cumhuriyet Bayramı coşkusunu Torbalı’da kutladığı için çok mutlu olduğunu ifade eden Emir Can İğrek “Cumhuriyet Bayramını sahnede kutlamak benim için onur verici. Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun. Bugün burada olmama vesile olan Torbalı Belediyesi’ne ve Torbalı Belediye Başkanımız Mithat Tekin’e çok teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.

Daha önce planlanan yurt dışı seyahati nedeniyle resmi programlardan sonra Almanya’ya gitmek zorunda kaldığı için konsere katılamayan Torbalı Belediye Başkanı Mithat Tekin, Cumhuriyet Bayramı’nı Torbalı’da 5 gün boyunca dolu dolu yaşadıklarını ifade ederek “Cumhuriyetimizin 100’.yılında 100’ümüz hep Atatürk’e, Aydınlık Türkiye yarınlarına dönük olarak Torbalı’da çeşitli etkinliklerle kutladık. Yaşasın Cumhuriyet. İlelebet Cumhuriyet” ifadelerini kullandı. Öte yandan Başkan Tekin’in yokluğunda sanatçı Emir Can İğrek’e, adına dikilen fidanların sertifikasını Torbalı Belediye Başkanvekili Ömer Şentürk takdim etti.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.