Torbalı'da devrilen ağaçlar yakacağa dönüşecek

Torbalı'da devrilen ağaçlar yakacağa dönüşecek

Kent genelinde etkili olan sağanak yağış, Torbalı'da da etkili oldu. Belediye, yaşanan olumsuzluklar neticesinde devrilen ağaçların, oduna dönüştürülerek ihtiyaç sahiplerine yakacak olarak dağıtılacağını duyurdu.

İzmir sağanak yağışın etkilerine teslim oldu. Kıyı şeridinde yükselen denizin su baskınlarına neden olması dışında iç ilçelerde su baskınları etkili oldu. Torbalı'da da, fırtına ve sağanak yağışın etkileri görüldü. Ağaçlar devrildi, su baskınları yaşandı. Torbalı Belediyesi ekipleri gün boyunca hummalı çalışmalarını sürdürdü. Belediye, konuya ilişkin sosyal medya hesabından bir paylaşım yaparak kırılan ağaçlardan elde edilen odunların ihtiyaç sahibi vatandaşlara yakacak olarak dağıtılacağını açıkladı.

whatsapp-image-2023-11-26-at-17-9238-2391.jpeg

KAPANAN YOLLAR AÇILDI

Yapılan paylaşıma şu not düşüldü; "Önceki geceden itibaren ilçede etkili olan olumsuz hava koşullarında Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerimiz sahada çalışmalarını sürdürüyor. Devrilen ağaçların kapattığı yollar tek tek açılırken, bu ağaçlardan elde edilen odunlar, ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza yakacak olarak dağıtılacak.”

whatsapp-image-2023-11-26-at-17-3305-2391.jpeg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.