Torbalı'da gökyüzü uçurtmalarla renklendi

Torbalı'da gökyüzü uçurtmalarla renklendi

Torbalı Belediyesi, 23 Nisan etkinlikleri kapsamında Uçurtma Şenliği düzenledi. Gökyüzünün uçurtmalarla renklendirildiği şenlikte, çocuklar birbirinden keyifli etkinliklerle eğlenceli vakit geçirdi.

MEDYA EGE - Torbalı Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında Uçurtma Şenliği düzenledi.

Torbalı ile özdeşleşen ve bu yıl 16'ncısı düzenlenen Geleneksel Uçurtma Şenliği, Özbey Deve Güreşi Alanı'nda gerçekleşti. Eğlenceli oyunlar, müzik ve gösteriler, sürpriz hediyeler ve ikramların olduğu şenlikte, çeşitli kategorilerde yapılan uçurtma yarışmaları güne renk kattı. Düzenlenen yarışmalarda dereceye girenlere ödülleri takdim edildi.

Etkinlik sonunda çocuklarla hatıra fotoğrafı çekilen Torbalı Belediye Başkanı Övünç Demir, "Çocuklarımızla çok güzel, çok keyifli vakit geçirdik. Gökyüzünü uçurtmalarımızla renklendirdik. Ailelerimiz de çocuklarıyla birlikte doyasıya eğlenme fırsatı buldu. Geleneksel hale gelen uçurtma şenliğimize önümüzdeki yıllarda da devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

gmqvlyfxuaaphq1.jpg

gmqvlt0xyaajr-6.jpg

gmqvlqlwsaannu9.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.