Torbalı'da hırsızlık yapan şüpheliler tutuklandı

Torbalı'da hırsızlık yapan şüpheliler tutuklandı

Torbalı'da bir seyyar satıcıyı kurdukları tuzağa düşürerek parasını ve cep telefonunu çalan suç çetesi üyeleri, polis tarafından yakalandı.

Torbalı'da yaşayan ve uzun zamandır seyyar satıcılık yaparak geçimini sağlayan A.A. yanına gelen ve uzaktan tanıdığı kadının çocuğuna bebek bezi almak için çarşıya gitmesi gerektiğini söylemesi üzerine yardımcı olmak istedi. Kadını arabasına alan A.A.'nın aracına 2 şahıs daha bindi.A.A., kendisine yapılan baskılar sonucunda yola devam etmek zorunda kalırken, bir süre sonra şahısları aracından indirmek istedi. Bu esnada şahıslar, A.A.’nın boğazını sıkarak cep telefonunu ve cebindeki 400 TL'yi alarak kayıplara karıştı.

A.A., yaşadığı olayı Arayiş Büro Amirliği ekiplerine anlatması sonucu hareket geçen ekipler, olayı Y.G., R.K., ve E.H. isimli şahısların gerçekleştirdiğini tespit etti. Araştıralar sonucunda yakalama çalışması başlatan ekipler, söz konusu şahısları mağdurun cep telefonuyla birlikte kısa sürede kıskıvrak yakalayarak gözaltına aldı. Çok sayıda hırsızlık, gasp, uyuşturucu madde kullanımı, yaralama gibi suçlardan kayıtları olduğu öğrenilen şahıslardan Y.G., adli kontrol ile serbest kalırken R.K. ve E.H. isimli şahıslar tutuklanarak cezaevine gönderildi.

616x321-duzcede-zehir-tacirlerine-operasyon-tutuklandilar-1582647203410.jpeg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.