Torbalı'da yüzme kurslarına büyük ilgi

Torbalı'da yüzme kurslarına büyük ilgi

Çocuklar yazın tadını havuzda çıkarıyor

Torbalı Belediyesi'ne ait Aquapolis Yüzme Havuzu ve Sosyal Tesisleri, geçtiğimiz haftalarda açılmıştı. Haftanın 7 günü açık olan tesiste hem giriş fiyatları hem de yiyecek-içecek fiyatları minimum tutuldu. Hafta sonu ailelere özel olan tesiste hafta sonu 10.00 ile 18.00 saatleri arasında, hafta içi ise 13.00 ile 18.00 saatleri arasında hizmet almak mümkün. Öte yandan havuzda can güvenliğini temin için 9 cankurtaran, 1 acil tıp teknisyeni ve 1 hemşire görev yapıyor. 

KURSLAR 4 HAZİRAN'DA

Çocukların ve gençlerin zihinsel ve bedensel gelişimine katkı sunmak amacıyla her yıl açılan yüzme kursları bu hafta başladı. Kurslar, Torbalı Belediyesi bünyesinde kurulan Metropolis Spor Kulübü’nün deneyimli kadrosuyla Aquapolis Yüzme Havuzunda yapılıyor. 2008-2014 yılları arasında doğan çocukların eğitim gördüğü yüzme kursları ücretsiz veriliyor. Birinci grup kayıtların dolduğu yüzme kursunun ikinci grup kayıtları da devam ediyor. Eylül ayına kadar yüzme kurslarından faydalanacak olan öğrenciler için kayıtlar Belediye Kültür Merkezi’ne yapılacak. Kurslar hafta içi saat 09.00 ile 12.00 arasında gerçekleşiyor. Yine ücretsiz servislerle havuza taşınan öğrenciler hem yaz tatilini sportif etkinliklerle geçiriyor hem de sıcaklarla boğuşmaktan kurtuluyor.

TAKAK: TÜM TORBALILILARI BEKLİYORUZ

Şuan 270 öğrencinin aktif olarak yüzme kurslarından faydalandığını ifade eden  Aquapolis Yüzme Havuzu ve Sosyal Tesisleri’nin bağlı olduğu TORBEL Müdürü İsmail Takak, “4 antrenör eşliğinde, çeşitli gruplar halinde yüzme kurslarımız devam ediyor. Birinci dönem kayıtlarımız tamamlandı. Kurban bayramı sonrasında ikinci dönem eğitimlerimiz başlayacak. Dileyenler ücretsiz şekilde kültür merkezimizden ikinci dönem için kayıt yapabilir. İlçe sakinlerimizin tamamının bu imkanlardan yararlanabilmesi adına Belediye Başkanımız İsmail Uygur’un talimatıyla kurslardan ücret almıyoruz” ifadelerine yer verdi. Tesislerin vatandaşa da açık olduğunu ifade eden Takak, “Bir belediye tesisi olmamıza rağmen bu alanda hem fiyat hem kalite olarak üst sıralardayız. İzmir’deki belediye tesisleri arasında en büyük olimpik havuz bizim bünyemizde. Tüm Torbalılıları tesislerimizden faydalanmaya bekliyoruz” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.