Torbalı’nın en büyük kadın kuaförü açıldı

Torbalı’nın en büyük kadın kuaförü açıldı

Torbalı’nın en büyük kadın kuaförü olan Gül Kuaför Tepeköy Mahallesi Erdinç Tekirli Caddesi üzerinde açıldı.

Torbalı’da İlçede uzun yıllardır faaliyet gösteren Gül Kuaför, eski yerinin 50 metre ilerisinde daha büyük ve ferah bir mekana taşındı. İki katlı mekanda aynı anda yüzlerce kişiyi ağırlayabilecek kapasiteye sahip ve personeli de bünyesinde bulunduruyor.

whatsapp-image-2022-03-18-at-09-11-55.jpeg

Çiçeği burnunda işletmenin açılışına AK Parti İlçe Başkanı Selman Günaydın, AK Parti Belediye Grup Başkan Vekili Özgür Erman Çağlar, Torbalı Ticaret Odası Başkanı Abdulvahap Olgun, Torbalı Esnaf Odqası Başkanı Halil Gülcü, Torbalı Ziraat Odası Başkanı Yılmaz Girgin, Cumhuriyet Halk Partisi Torbalı İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Serkan Birinci ile çok sayıda davetli katıldı.

whatsapp-image-2022-03-18-at-09-11-54-1.jpeg

Şarkıcı Mikrop Hikmet’in şovları ve söylediği şarkılar eşliğinde doyasıya eğlenen davetliler, unutulmaz anlar yaşadı. İşletmenin açılış kurdelesini ise protokol üyelerinin yanı sıra deneyimli işletmeci Gül Ayvaz ile eşi birlikte kesti.

whatsapp-image-2022-03-18-at-09-11-54.jpeg

Açılış öncesi bir konuşma gerçekleştiren genç işletmeci Gül Ayvaz, “17 yaşından bu yana bu mesleğin içindeyim. İlk başladığımda 20 metrekarelik bir dükkanda başladım bu işe ve aradan geçen yıllar içinde şimdi ilçemizin en büyük bayan kuaförünü açtığımız için gururluyum. Hayırlı olmasını bekliyorum ve tüm Torbalılı bayanları mekanımıza bekliyoruz” şeklinde konuştu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.