TOREMDER asılsız ilanlara karşı düğmeye bastı!

TOREMDER asılsız ilanlara karşı düğmeye bastı!

TOREMDER Başkanı Filiz, Torbalı'da bulunan bazı emlak firmalarının sahte ve yanlış bilgilerle hazırladıkları ilanlarla müşteriyi yanıltmaya ve mağdur etme çabalarına sert tepki gösterdi.

Torbalı'nın tek emlakçı birliği olan TOREMDER, yarın Tapu Dairesi önünde eylem yapacak. TOREMDER Başkanı Serkan Filiz, ilçede faaliyet gösteren bazı emlak firmalarına ateş püskürdü. Müşterileri kandırmaya yönelik ‘asılsız ilanlarla’ mağdur etmek isteyenlere karşı yarın ayaklanıyor. Saat 14.00’te Torbalı Tapu Dairesi önünde bir araya gelecek olan emlakçı esnafı ‘basın açıklaması’ yapacak.

Tüm Emlak Firmalarını Basın Açıklamasına Davet Etti

Müşterilerin yanı sıra diğer emlak firmalarının da bu ilanlar nedeniyle itibarlarının zedelendiğini söyleyen Başkan Filiz, yanıltıcı ilanlarla müşterileri kandırmak isteyenlerin haricinde olan tüm diğer emlak firmalarını saat 14.00'da Tapu önünde toplanmaya davet etti.

584121.jpg

‘Artık Yeter’

“Artık yeter diyoruz” ifadelerini kullanan Başkan Filiz, “Emlakçıları lekelemeye çalışan, isimlerini kötüye çıkaran bu firmalara karşı artık birleşmek ve yumruğumuzu bir yere vurmak zorundayız. Bunlar böyle yaptıkça, kendilerine karşı herhangi bir eylemde bulunmadıklarını görünce daha da cesaretleniyorlar. Ama o kadar kolay olmayacak!” şeklinde konuştu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.