Tosun Bayramda Köylüyü Ziyaret Etti

Tosun Bayramda Köylüyü Ziyaret Etti

Başkan Tosun bayramda köylülerle de bayramlaştı.

Kurban Bayramı dolayısıyla Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun ve Belediye Meclis üyeleri mahallelerdeki vatandaşlarla bayramlaştı. Vatandaşların sorunlarını dinleyen Başkan Tosun, bayram ve tatil demeden yoğun bir şekilde vatandaşlara hizmet üretmek için çalıştıklarını söyledi.

Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun Kurban Bayramı dolayısıyla Başıbüyük, Yeniköy, Çarıkballı, Aydınlar, Balıbey ve Bebekli mahallelerine bayram ziyaretinde bulundu. Başkan Tosun’a ziyaretlerde Manisa Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Faik Şentürk, Kula Belediyesi Meclis Üyesi İlyas Macun, Vedat Yılmaz ve Manisa Büyükşehir Belediyesi Kula Kordinasyon İşleri Müdürü Önder Baştürk eşlik etti. Her fırsatta vatandaşlarla birlikte olan Başkan Tosun, Kurban Bayramı’nda da köylerde hem vatandaşlarla bayramlaştı hem de köylülerin sorunlarını dinledi. Vatandaşlar, hizmetlerden memnun olduğunu belirterek Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'e ve Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun'a teşekkür ettiler. 

Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, tatil ve bayram gözetmeksizin her fırsatta vatandaşın yanında olduğunu belirterek, “Kurban Bayramı’nı vatandaşlarımızın yanında geçirmek istedik. 60 mahallemizin hepsiyle bir araya gelemesek de bayramın ikinci gününde Başıbüyük, Yeniköy, Çarıkballı, Aydınlar, Balıbey ve Bebekli mahallelerimizin sakinleri ile görüşüp bu mübarek günde bayramlaştık ve onların istek ve şikayetlerini dinledik. Maalesef ki yıllarca sorunlar birike birike çoğalmış. Bu sorunları belirli bir plan dahilinde çözüme kavuşturuyoruz. Biz, planlarımızı yaparak bu sorunları inşallah gücümüz yettiğince çözeceğiz. Bazı mahallelerimizin en büyük sorunu bu sene özellikle su oldu. MASKİ ekipleri ile koordineli çalışarak yeni sondajlar açıyoruz. Kimisi boş çıkıyor, kimisinde de analiz sonuçlarını bekliyoruz. Analiz süreçleri bir aydan iki aya kadar sürebiliyor. Eğer analiz sonuçları temiz çıkarsa hemen şebekeye bağlayarak mahallemize içme suyunu kazandırıyoruz. Eğer sonuç temiz çıkmazsa da arıtma tesisi kurmak için proje başlatıyoruz. Analizin kötü çıktığı yerlerden biri de Çarıkballı Mahallemiz. İnşallah buraya en yakın zamanda arıtmayı kurarak su sorunu çözeceğiz. İnşallah tüm mahallelerimizdeki sorunları bir bir çözüme kavuşturacağız” dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.