TOTAL ve M Oil İzmir’de bölgesel hedeflerini açıkladı!

TOTAL ve M Oil İzmir’de bölgesel hedeflerini açıkladı!

Türkiye’nin lider akaryakıt markalarından TOTAL ve M Oil, İzmir’de bayi ve bölge temsilcileriyle bir araya geldi.

Mehmet ÖZDOĞRU- OYAK çatısı altında Enerji sektöründe hizmet veren ve Ağustos ayı itibarıyla ticari olarak Güzel Enerji Akaryakıt A.Ş. unvanı altında birleşen TOTAL ve M Oil istasyonları yeni döneme dair hedeflerini açıkladı. Güzel Enerji Akaryakıt A.Ş. Genel Müdürü Yüksel Yılmaz, İzmir’in kendileri için önemine dikkat çekti. 

OYAK, Türkiye akaryakıt ve madeni yağ dağıtım sektörünün önemli iki markası TOTAL ve M Oil’i Mart ayında tüm operasyonlarıyla birlikte satın almıştı. Bu tarihten itibaren OYAK çatısı altında hizmet veren TOTAL ve M Oil markaları, geçtiğimiz Ağustos ayında ticari olarak Güzel Enerji Akaryakıt A.Ş. ticari unvanı altında birleşti. TOTAL ve M Oil markaları varlığını sürdürmeye devam ediyor; aynı çatı altında birleşen şirketler yeni döneme iddialı hedeflerle girmeye hazırlanıyor. 

Güzel Enerji Akaryakıt dağıtım lisansı altında, toplam 900 istasyona ve %6,5 pazar payına sahip olan Total ve M Oil, büyüme hedefleri doğrultusunda İzmir bölgesindeki Total ve M Oil istasyon sayılarını artırmayı planladıklarını açıkladı. Total ve M Oil, bugün İzmir’de toplam 39 istasyonla hizmet veriyor. 

Güzel Enerji Akaryakıt A.Ş. Genel Müdürü Yüksel Yılmaz: İzmir bölgesinde 39 istasyonumuzla hizmet veriyoruz; İzmir’i önemsiyor, 2021’de bölgede daha da büyümeyi hedefliyoruz” 

Güzel Enerji Akaryakıt A.Ş. Genel Müdürü Yüksel Yılmaz, görüşlerini şöyle ifade etti: “Büyüme hedeflerimiz doğrultusunda TOTAL ve M Oil’i Güzel Enerji Akaryakıt A.Ş. çatısı altında birleştirdik. Her iki markanın yıllardır ortaya koyduğu başarılı çalışmaların ve sahadaki gücünün birleşmesi bizi şimdiden heyecanlandırıyor. Bu birleşmenin yaratacağı sinerji ve güçle önümüzdeki günlerde hedeflerimize doğru büyük bir hızla ilerleyeceğiz, sektördeki gücümüzü daha da artıracağız. Bu yolculukta bizim için İzmir’in önemi oldukça fazla. İzmir’de 31 TOTAL, 8 M Oil olmak üzere toplam 39 istasyonumuzla ve %6,1 pazar payıyla hizmet veriyoruz. İstasyonlarımızın yanında, 12 senedir Smyrna Antik Kent Kazı Sponsorluğumuz ile kültürel mirasımıza sahip çıkıyor, İzmir’in tarihi değerlerini korumak üzere çalışıyoruz. Bugün de, yönetim kadromuz ile birlikte bölgedeki iş ortaklarımızla bir araya geldik; bölgedeki ticari koşulları daha iyi anlayarak, tüketici beklentilerini birlikte analiz ederek yerel çözümler üretmeyi hedefliyoruz. Bu yönde 2020 senesini hazırlık yılı olarak görüyor, iş ortaklarımızın görüş ve önerilerini de dikkate alarak stratejilerimizi oluşturuyoruz. 2021’de kararlı adımlar ile şirketimizi ileri taşımayı hedefliyoruz.” 

Türkiye’de akaryakıt sektörünü Eurodiesel, mobil ödeme, ozonla hijyen gibi birçok ilkle ve yenilikçi teknolojiyle tanıştıran TOTAL ve M Oil geniş dağıtım ağı ile müşterilerine kaliteli hizmet ve yüksek performanslı ürünler sunuyor.   

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.