Towerlife Akademi’de Eğitimler sürüyor!

Towerlife Akademi’de Eğitimler sürüyor!

Towerlife Akademi, özgün eğitimler ile kişisel ve mesleki gelişimine katkı sağlamak isteyenlerin yeni adresi oldu.

Towerlife Perakende Lokasyon ve Marka Danışmanlığı bünyesinde, geçtiğimiz Mart ayında pandemiden hemen önce kurulan Towerlife Akademi, barista eğitimlerinden mutfak workshoplarına, kişisel gelişim eğitimlerinden katılım sertifikalı mesleki eğitimlere kadar pek çok alanda eğitimler düzenliyor. İçerikleri tamamen özgün olarak dizayn edilen bu eğitimlerinin mutfak tarafı iki profesyonel markaya emanet: Avrupa’nın en önemli profesyonel mutfak ekipmanları markası Rational ve kahveye hükmedenlerin markası Barista OL. Alanında Avrupa’nın lider, dünyanın ise sayılı markalarından olan Rational Profesyonel Mutfak Ekipmanları’nın Ege Bölgesi Eğitim Mutfağı da olan Towerlife Akademi mutfağı, tüm donanımıyla markaların kullanımına sunuluyor.

whatsapp-image-2020-10-19-at-09.23.31.jpeg

Towerlife Akademi, Covid-19 pandemisi sebebiyle bir müddet önlem amaçlı eğitimlerini askıya almıştı. Eylül ayından beri maksimum düzeyde korumayla gerçekleşmeye başlayan eğitimlere katılım hayli yoğun, son eğitimlerde kontenjan doldu!

Kişilerin hayatına en çok dokunan eğitimlerin başında Barista OL’un barista eğitimleri geliyor. Öyle ki, son katılımcılardan ikisi aldıkları eğitimin ardından Mersin’de kendilerine ait kahve dükkanı ve sanat atölyesi açacak! Bir başka katılımcılar ise normalde yaşadıkları ülke olan Arjantin’den Yeni Zelanda’ya taşınarak bir kahve dükkanı açacaklar. Bu hikayeler gibi eğitimlerini Barista OL ayrıcalığıyla alıp ardından farklı şehirler ya da ülkelere mekan açan katılımcıların hikayesi bol Barista OL’da. Katılımcılar şimdiden 11 ülkeye yayılmış durumda.

Towerlife, bünyesinde; marka danışmanlığı, franchise danışmanlığı, lokasyon danışmanlığı, gayrimenkul danışmanlığı ve yayıncılık departmanlarına sahip. Tüm bu departmanların verdiği bilgi birikimiyle markalara kuruluşundan büyümesine her aşamasında rehberlik edebilen Towerlife, Akademi departmanıyla da nitelikli bilgiyi katılımcılara aktarıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.