Trabzonspor, İzmir’de futbol okulu açtı

Trabzonspor, İzmir’de futbol okulu açtı

Balçova Yaşam Park Spor tesislerinde Trabzonspor İzmir Futbol Okulu olarak açılan okula şimdiden 90’ın üzerinde öğrenci kayıt yaptırdı.

Türkiye’nin dört büyük kulübünden birisi olan ve alt yapıya verdiği önem futbol camiası tarafından çok bilinen Trabzonspor, genç yetenekleri bulmak için İzmir’e geldi. Trabzonspor’un efsane oyuncusu, Trabzonspor Futbol Okulları Koordinatörü Necati Özçağlayan, geçtiğimiz hafta İzmir’e gelerek, spor tesisi ve sporcu antrenörleriyle görüşmeler yaptı.


İzmir’de genç yeteneklerin varlığını bildiklerini ve bunları Trabzonspor bünyesinde değerlendirmek için çalışmalar başlattıklarını belirten Özçağlayan, Balçova Yaşam Park Spor Tesisleri’ne hayran kaldı. Ormanlık alanda olan spor tesislerinin futbolcu yetiştirmek için ideal bir atmosfer yarattığını söyledi. Trabzonspor olarak Türkiye’nin dört bir yanında futbol okulları açarak, alt yapıya genç yetenekler kazandırmak amacından olduklarını dile getirdi.


Futbol okulunun antrenörleriyle de İzmir’deki yetenek genç futbolcu potansiyeli üzerinde uzun uzun konuşan Necati Özçalayan, Trabzonspor İzmir Futbol Okulu’nun açılmasına onay verdi. Trabzonspor İzmir Futbol Okulu antrenörü Halil Bayın, Türkiye’nin dört büyüklerinden birisi olan Trabzonspor’a İzmir’den futbolcu kazandırmak için çalışacaklarını ve ellerindeki yetenekli oyuncuları, iyi bir futbol eğitimi sonrası Trabzonspor’un alt yapısına profesyonel futbolcu olarak geçişlerini sağlamaya çalışacaklarını söyledi.

 


Karadeniz fırtınasının İzmir’de esmesinin İzmir’deki kısır futbolcu yetiştirme ve gelişme alanına da büyük bir ivme kazandıracağına inandığını belirten Bayın, “İzmirli genç yeteneklerin, Trabzonspor gibi Türkiye’nin dördüncü büyük takımında yer bulacaklarına eminim. Bizler onları Trabzonspor’un geleceği olarak görüp, yetiştireceğiz” dedi.
 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.