Trafik haftası pandemi kuralları çerçevesinde kutlandı

Trafik haftası pandemi kuralları çerçevesinde kutlandı

Trafik haftası pandemi kuralları çerçevesinde Seferihisar ilçesinde bulunan Sanayi kavşağında polis ekipleri "Karayolu Güvenliği ve Trafik Haftası" kapsamında sürücüleri bilgilendirdi. 

Seferihisar ilçesinde pandemi kuralları dahilinde kutlandı. Seferihisar İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme ekipleri Sanayi kavşağında hem sokağa çıkma kısıtlaması ile ilgili denetim yaptı hem de izinli sürücülere bilgilendirici broşürler vererek bilgilendirmede bulundu.

96938955-7213-4d91-ad37-591a8af67ab1.jpg

Trafik Haftası nedeniyle Seferihisar İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı Trafik Ekipleri ilçenin belirli noktalarında hem kısıtlama denetimlerin yaptı hem de sürücülere hazırlanan bilgilendirme broşürlerini dağıttı. Ekipler sürücülerin özellikle yaya önceliği konusunda hassas davranmalarını istediler. Sokağa çıkma izin belgesi olmayan ve kural hatası yapan sürücülere cezai işlem uygulaması yapıldı.

22ced758-ef55-48e6-8ed6-169e971f782f.jpg

Koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında maske kullanımı ve sosyal mesafeye uymaları konularında da uyarılan sürücüler, ekiplere çalışmalarında kolaylıklar diledi.

Seferihisar İlçe Emniyet Müdürü Temel Salman, Oluşum Haber Gazetesi editörü Ezgi Yeşil'e yaptığı açıklamada, ilçede alınan tedbirlere uyan sürücüler ve vatandaşlara gösterdikleri duyarlılıktan dolayı çok teşekkür etti.

06e1ab8d-8e89-462d-83df-d23f42b05bcc.jpg

"Evdeyim ama trafik kuralları aklımda" ve "Trafikte her yıl daha iyiye" sloganların etkin kullanılacağını anlatan Salman, şunları kaydetti:

"Halkımızın güvenliği için görev başında olan ve 7/24 esasıyla büyük bir özveriyle çalışan güvenlik güçlerimize teşekkür ediyoruz. Arkadaşlarımız, içinde bulunduğumuz hafta süresince sürücülere kara yolu ve trafik güvenliği ile ilgili araçları durdurarak bilgi verilecek. Dikkat ve algıyı azaltan cep telefonu kullanımı ve aşırı hız ile ilgili dükkatli olmaları hususunda sürücülere bilgi verilecek. Sokağa çıkma yasağı zamanında ayrıca sosyal mesafe ve maske kullanımı gibi konularda da vatandaşlarımız daha duyarlı olmaları konusunda bilgilendirmeler devam edicek."

08aa4814-9162-4bb4-a420-eb556b94b910.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.