Trafik kavgasında bir kişi vurularak öldürüldü

Trafik kavgasında bir kişi vurularak öldürüldü

Trafikte başka bir aracı sıkıştıran araç sürücüsünü darp ettiği iddia edilen genç, tabancayla vurularak öldürüldü.

Olay Ali Fuat Cebesoy Mahallesi 9135/3 sokakta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre Eski İzmir Caddesi'nde ilerleyen bir otomobil, başka bir aracın kendisini sıkıştırması sonucu sokağa girdi. Bu sırada sokakta bulunan Barış Korkmaz ile yanındaki arkadaşı sürücüye tepki gösterince aralarında tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine Korkmaz ve arkadaşının, sürücüyü darp ettiği iddia edildi.

aw712333-01.jpg

2 kişi tarafından darp edilen araç sürücüsü, tabanca ile Barış Korkmaz ve arkadaşına ateş açtı. Korkmaz, vücuduna isabet eden mermilerin ardından kanlar içerisinde yere yığılırken, şüpheli tabancayı başka bir aracın altına atarak yaya bir şekilde olay yerinden uzaklaştı. Çevredekilerin ihbarı üzerine adrese gelen sağlık ekiplerince ambulansa alınan ağır yaralı durumdaki Korkmaz, İzmir Katip Çelebi Üniversitesi Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesine götürüldü. Yaralı genç, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi. Korkmaz'ın cenazesi, savcının incelemesinin ardından İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Öte yandan, Korkmaz'ı vuran otomobil sürücüsünün kimliğinin belirlenmesi için polis ekiplerince geniş çaplı soruşturma başlatıldı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.