Trafikte farkındalık yaratacaklar

Trafikte farkındalık yaratacaklar

İzmir’in önde gelen kuruluşlarından Vosmer Otomotiv, il genelinde trafik kazalarının en aza indirilmesi için geçtiğimiz günlerde ileri sürüş teknikleri eğitimi başlattı. Uzun vadede İzmir’deki tüm sürücülerin programa dahil etmeyi hedefleniyor.

İzmir genelinde trafik kazalarının en aza indirilmesi için geçtiğimiz günlerde ileri sürüş teknikleri eğitimi başlatan Vosmer Otomotiv'in ilk eğitim programı İzmir’deki AUDİ kullanıcıları ile gerçekleştirildi. Ülkü Park Yarış Pisti’nde gerçekleştiren eğitim programında; Türkiye Pist Şampiyonu ve sürüş eğitmeni İbrahim Okyay liderliğindeki eğitmenlerden ileri sürüş teknikleri konusunda eğitim alan katılımcılar, öğrendiklerini yarış pistinde uyguladılar. Günün sonunda eğitime katılanlara İleri Sürüş Teknikleri Sertifikası verildi. Otomobilini kurallara göre kullanarak en iyi dereceyi elde eden üç katılımcı ise kazandıkları kupanın yanı sıra İbrahim Okyay’ın kullandığı yarış otomobilinde co-drive yaparak heyecan ve adrenalin dolu anlar yaşadı.

vosmer-foto-2.jpg

İzmir geneline yaymayı hedefliyoruz

Türkiye’de trafik kazalarından hayatının kaybedenlerin oranının çok yüksek olduğunu belirten Vosmer Otomotiv Genel Müdürü Siyon Karmona, “Bu yoldan hareketle, bir otomotiv şirketi olarak otomobil satmanın dışında da bir şeyler yapmamız gerektiğini düşündük ve ileri sürüş teknikleri eğitimini başlattık. İlk eğitim organizasyonunu AUDİ Türkiye desteği ile gerçekleştirdik. Yıl içinde belirli dönemlerde eğitim çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Uzun vadede ise İzmir genelindeki diğer marka kullanıcılarının da katılmasını hedefliyoruz. Bunu başardığımızda İzmir genelinde trafik kazalarının hissedilir ölçüde azalacağına inanıyoruz” dedi.

vosmer-foto-1-siyon-karmona.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.