Transay Şirketler Grubu Ege Bölge Müdürlüğü açıldı

Transay Şirketler Grubu Ege Bölge Müdürlüğü açıldı

1989 Yılından beri 720 aracıyla personel taşımacılığında alanında Türkiye’nin öncü kuruluşların biri olan Transay Şirketler Grubu’nun Ege Bölge Müdürlüğü yeni ofisi törenle hizmete açıldı..

Mehmet ÖZDOĞRU- Gazi Mahallesi Akçay Caddesi No. 164/4 adresinde hizmete giren Transay Şirketler Grubu Ege Bölge Ofisi, bölgede personel taşımacılığı ve VIP Hizmetleri verecek. Türkiye genelinde toplam 850 çalışanı ve öz malı 720 aracıyla bu sektörde ISO 9001-2008 Kalite Güvence ve TSE sertifikkalarını almaya hak kazanmış ilk firma özelliğini taşıyor.

Şirketin Yönetim Kurulu Başkanı Kürşat Ergun Aydın törende yaptığı konuşmada;

"Şirketin merkezi İstanbul Mecidiyeköy’de olup, İzmir şubesiyle birlikte, Gebze ve Güneşli’deki ofisleriyle de Sektöründe öncü birçok yerli ve yabancı müşterin misafirlerinin Havalimanında karşılanması, otel transferleri ve firma ziyaretleri, çeşitli kapasitelere sahip araçlarla, konusunda uzman, deneyimli, güvenilir ve özel olarak eğitilerek seçilmiş personel tarafından sağlanmaktadır." dedi.

Onur Aydoğdu, irem inan, Dilek Yumrukçallı, Hatice Cevizoğlu, Bülent özer,,Gökhan Aydın, Kürşat Ergun Aydın, Volkan aydın'da törene katılanlar arasındaydı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.