Travel Turkey’de Kemalpaşa'nın tarihi ve turistik çevresi anlatılacak

Travel Turkey’de Kemalpaşa'nın tarihi ve turistik çevresi anlatılacak

İzmir Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde, 2-4 Aralık tarihlerinde, Fuar İzmir’de 15’ncisi düzenlenecek olan Uluslararası Travel Turkey İzmir Fuarı’nda Kemalpaşa'nın tarihi ve turistik çevresi anlatılacak.

2-4 Aralıkta İzmir’de gerçekleştirilecek Türkiye’nin önemli turizm buluşmalarından birisi olarak bilinen Travel Turkey İzmir Fuarı’nda stant açarak katılım sağlayacak olan Kemalpaşa Belediyesi tarafından açılacak olan stantta vatandaşlara ilçenin tarihi ve turistik çevresi anlatılacak. Kemalpaşa’nın tarım ürünlerinin de tanıtılacağı fuarın ilk gününde Kemalpaşa Belediye Başkanı Rıdvan Karakayalı Kemalpaşa’yı anlatan bir sunum gerçekleştirecek.

HALK DANSLARI TOPLULUĞU YER ALACAK

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin her yıl ev sahipliğini yaptığı Uluslararası Travel Turkey Fuarı’nda bu yıl da yerini alacak olan Kemalpaşa Belediyesi, fuar boyunca vatandaşlara, belediye tarafından sürdürülen projeleri, ilçenin tarihi ve doğal güzellikleri anlatılacak. Öte yandan fuarın son günü olan 4 Aralık’ta gerçekleştirilecek Halk Günü’nde saat 17:00’de, Kemalpaşa Belediyesi Halk Dansları Topluluğu gösteri sergileyecek.

stant-2.jpg

BAŞKAN KARAKAYALI’DAN DAVET

“Gerçekleştirilecek Travel Turkey Fuarı’nda her sene olduğu gibi bu sene de ilçemizi en iyi şekilde temsil edeceğiz” diyen Başkan Rıdvan Karakayalı, “Hedefimiz, Kemalpaşamızın doğal, tarihi, turistik ve kültürel değerlerini vatandaşlarımıza anlatabilmek. İlçemizin İzmir’in yıldızı olma yolunda katkı sağlayacak projelerimizi ziyaretçilerimizle paylaşacağız. İlçemizi turizm noktası haline getirmek en büyük arzumuz. Herkesi fuardaki standımıza bekliyoruz.”

baskan-karakayali.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.