Travel Turkey'de Urla 1867 Otel farkı!

Travel Turkey'de Urla 1867 Otel farkı!

Urla 1867 Otel, Travel Turkey İzmir Fuarı’nda yer aldığı stantda tanıtım faaliyetlerine devam etti.

Travel Turkey Fuarı’nda Urla bölgesinin tek temsilcisi olma özelliğini taşıyan Urla 1867 doğa ve deniz turizmine sahip konseptiyle katılımcılqrın beğenisini kazandı. Urla Çeşmealtı’nda 22 oda kapasitesi ile Bu yıl Haziran ayından itibaren güzide konaklama tesisi olarak müşterilerine hizmet veren Urla 1867, yılın 12 ayı boyunca misafirlerine memnuniyet kavramı çerçevesinde özenle hizmet vermeye devam ediyor.

1380c452-3a02-411c-8217-6761dff6f853.jpg

Yeşilin tonları ile bezenmiş Urla’nın, İzmir için yeni çekim alanı olma konusunda iddiasını 2022 yılı için de devam ettireceğini belirten Urla 1867 Genel Müdürü Deniz Köker, "Yeni yılın geçtiğimiz yıldan daha yoğun geçeceği kanaatindeyiz. Otelimizin bulunduğu bölge kültürel turizm, deniz turizmi, önoturizmi ve gastroturizm için tesisimiz ideal bir konumda yer alıyor‘’ dedi.

1-33.jpg

İlk kez katılma fırsatı buldukları ve Urla’nın tek temsilcisi olarak yer aldıkları Travel Turkey Fuarı’nın kendileri açısında çok verimli geçtiğine değinen Köker, “Turizm fuarı İşletmemizin tanıtımı mükemmel bir fırsat oldu. Beklentimizin üzerinde ilgi ile başarılı bir fuar süreci yaşadığımızı memnuniyetle belirtmek isterim. Urla 1867 olarak, şirket prensibimiz gereği hep daha iyisine odaklandığımızı ve önümüzdeki yıl eşsiz bir fuar çalışmasına şimdiden başladığımızı belirtmek isterim. Bundan sonraki süreçte de Urla ve Urla’nın tanıtımı için elimizden gelenin en iyisini yapacağız” şeklinde konuştu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.