Trendyol Star Ödülleri sahiplerini buldu

Trendyol Star Ödülleri sahiplerini buldu

Türkiye’nin lider e-ticaret platformlarından Trendyol'un her ay düzenlediği Trendyol Star Ödülleri’nde Ağustos ayının 'En Çok Öğrenen' ödülünü İzmirli marka 'Katipoğlu İç Giyim' aldı.

Trendyol’un platformunda yer alan satıcıları her ay altı farklı dalda ödüllendirdiği Trendyol Star Ödülleri’nin Ağustos ayı kazananları belli oldu. Ödül töreni, Trendyol’un satıcılarının işlerini geliştirmelerine, büyütmelerine ve çok daha fazla müşteriye ulaşmalarına destek olmak amacıyla düzenlediği Trendyol Online İş Ortağı Buluşmaları kapsamında gerçekleşti.

1630054366-izmir-katipo-lu-giyim.jpg

Ağustos ayında Kayseri, Gaziantep, Muğla, İzmir ve İstanbul’dan iki satıcı olmak üzere altı satıcı ödüle layık görüldü. 'En Aktif Satıcı Paneli Kullanıcısı' ödülünü İstanbullu marka 'Katamino', yine 'En İyi Operasyon' ödülünü İstanbullu marka 'Yıldız Dükkanı' aldı. İzmir’de faaliyet gösteren satıcılardan ‘Katipoğlu İç Giyim’ 'En Çok Öğrenen' ödülüne layık görüldü. Muğlalı marka ‘Ucuzavar-Avon’ 'En İyi Kampanya Yönetimi' ödülüne, Gaziantepli marka ‘Sleepy’ ise 'En İyi Müşteri Deneyimi' ödülüne sahip oldu. ‘En Hızlı Büyüme’ ödülünün kazananı da Kayserili marka ‘Black Online’ oldu.

Ağustos 2020’den bu yana her ay düzenlenen ve birinci yılını tamamlayan Trendyol Star Ödülleri kapsamında bugüne kadar performansları ile 6 farklı kategoride değerlendirilen 81 satıcı ödül aldı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.