Tufan “Yolun Sonu” ile 2018’e Muhteşem Bir Giriş Yaptı

Tufan “Yolun Sonu” ile 2018’e Muhteşem Bir Giriş Yaptı

DMC Müzik etiketiyle piyasaya çıkan Tufan’ın albümde birbirinden güzel 6 eser yer aldı.

DMC Müzik etiketiyle piyasaya çıkan Tufan’ın albümde birbirinden güzel 6 eser yer aldı. Bu eserlerin tamamı yine, ülkemizin önde gelen hem tanınmış; hem de başarılı besteci ve söz yazarlarına ait.

Sayısız Tecrübeli Ünlü İsmin Şarkısı Tufan’ın Yorumuyla Bizlerle Buluştu

Tarkan, Murat Boz, Aşkın Nur Yengi vb. isimlerin de bestelerini seslendirdiği Serkan İzzet Özdoğan; yine birçok tanınmış unutulmaz esere imza atan söz yazarları Günay Çoban ve Hakkı Yalçın; usta besteci Selami Şahin ve Hande Ünsal’a ait eserlerin yer aldığı bu muhteşem albümün düzenlemesini ise son yılların en başarılı aranjörlerinden Burak Buluç yaptı.

Tufan’ın ilk video klibi aynı zamanda çıkış şarkısı da olan “Sevda Hikâyesi” ‘ne çekilmişti. Genç ve başarılı yönetmenlerimizden İrem Haykır’ın yönetmenliğinde çekilen video klibin kamera önünde ve arkasında toplam 70 kişilik kalabalık bir ekip yer aldı. “Sevda Hikâyesi” aynı zamanda uzun süren bir emeğin ve takım çalışmasının da hikâyesi.

“Yolun Sonu” Cenk Tosun’un Veda Videosunda Kullanıldı

Albümdeki ikinci başarılı video klibi “ Yolun Sonu” şarkısına çekildi. “Yolun Sonu” şarkısının 2017 Altın Kelebek ödülü Serkan İzzet Özdoğan ve Söz Yazarı Günay Çoban imzası taşıyor. Aralık itibari ile netd müzik resmi YouTube kanalında da yayına giren klip Kemal Başbuğ yönetmenliğinde çekildi. Cenk Tosun’un rekor ücretle Everton’a transferi için hazırlanan videoda Tufan’ın bu parçası kullanıldı. Eserlerle bütünleşen Tufan’ın güçlü sesi ve yorumu da radyoların şimdiden ilgisini çekmeye başladı. Tufan’ın “Yolun Sonu” adlı video klip çalışmasını aşağıdan, parçanın tamamına ise tüm dijital müzik platformlarından ulaşabilirsiniz.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.