‘Tuğba Ordu Kuaför ve Güzellik Salonu açıldı

‘Tuğba Ordu Kuaför ve Güzellik Salonu açıldı

Açılış kurdelasını dünyaca ünlü saç tasarım markası Harun Cici kesti...

Manisa’da güzelliğine ve bakımına önem veren tüm bayanların yeni adresi olmaya hazırlanan ‘Tuğba Ordu Kuaför ve Güzellik Salonu’ cumartesi günü görkemli bir açılışla hizmet hayatına başladı.

Açılış Manisa ve İzmir'in seçkin cemiyetinin katılımı ile gerçekleşti. Açılış kurdelasını Dünya saç tasarım markası Harun Cici ile Tuncay Ordu kesti. Cici açılış konuşmasında Tuğba Ordu'ya Manisa'ya böylesine muhteşem görkemli bir salon kazandırdığı tebriklerini sunarak kuaförlük ve güzellik uzmanlığının ne kadar önemli olduğunu anlattı. Cici, Tuğba Ordu çalışan ekibi ile küçük bir eğitim çalışması yaparak şova dönüştürdü; keyfili anlar yaşattı. 

18319023_423679991341914_4511295361162676136_o.jpg

‘Tuğba Ordu Kuaför ve Güzellik Salonu’nun açılışında Tuğba Ordu da hayallerinin gerçekleştirdiğini dile getirerek zor olanı başarmanın saadetini konukları ile paylaşarak  salonunda hijyen ve ekip çalışmasının önemini dile getirdi. Manisa’da kadın ve güzelliğe dair her türlü hizmetin bünyesinde barındığını belirten işletmeci Tuğba Ordu, tüm Manisalı hanımları Güzellik Salonu’na davet etti.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.