TUĞBA ÖZAY GAGA BEACH’TE

TUĞBA ÖZAY GAGA BEACH’TE

Dünyaca ünlü Antalya’nın Lara Plajlarından 4 nolu plajda yer alan GAGA Beach’te yazın coşkusu 3 Ağustos Cuma gününden itibaren birbirinden ünlü sanatçılarla yaza damgasını vuracak.

Birbirinden ünlü isimlerin yer alacağı Gaga Beach partilerinin ilk konuğu  Tuğba Özay olacak.

Tuğba Özay, 3 Ağustos Cuma günü saat 15.00’da Antalya'lılarla GAGA Beach Club’da buluşacak. 

img-20180730-wa0005.jpg

Lara Plajlarına yeni soluk getiren Gaga Beach yaz eğlenceleriyle son sürat devam ederken ilerleyen tarihlerde de süprizleriyle Antalya'lılara ve turistlere keyifli tatil günlerini yaşatacak

Lara Plajlarının en dikkat çeken plajlarından Gaga Beach’te eğlence son hız devam ediyor. Yenilenen yüzüyle eğlencenin vazgeçilmez mekanı Gaga Beach Club’da bu hafta Tuğba Özay var. Türkiye’nin ve Antalya’nın sevilen ismi Tuğba Özay, Cuma günü saat 15.00’da plaj partilerinin bir numaralı adresi GAGA Beach Club’ta hayranlarıyla bululacak. 

Sonraki haftalarda ise birbirinden sürpriz isimlerle, GAGA Beach’in plaj partileri kaldığı yerden devam edecek. 

Öte yandan Gaga Beach konuklarına keyifli bir ortam sunuyor. Çalışanların güler yüzü ve konforlu locaları ile misafirlerine huzurlu bir ortam garantisi veriyor. Yenilenen yüzüyle Gaga Beach bu yaz da adından sıkça söz ettireceğe benziyor.

Tüm Antalya'lıların davetli olduğu Gaga Beach özel açılışına sayılı günler kalırken, misafirlere kaliteli hizmet vermek için hazırlıklar son hızla devam ediyor. 

ADRES: LARA BEACH 4 NOLU PLAJ ANTALYA/ TURKEY 

REZERVASYON : 0555 083 20 97 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.