Tuğba Özerk'i yaka kamerası yaktı!

Tuğba Özerk'i yaka kamerası yaktı!

Alkollü araç kullanan şarkıcı Özerk'in ehliyetine el konuldu

Medya Ege / ÖZEL HABER - Çeşme Alaçatı'da alkollü araç kullanırken polisler tarafından  yakalanan ünlü şarkıcı Tuğba Özerk'i, polisin yaka kamerası yaktı. Polisin yaka kamerasında aracı şarkıcının iddia ettiği gibi annesinin değil kendisinin kullandığı ve polise hakaret ettiği ortaya çıktı.  Hakarete uğrayan polis memuru, şarıcı Tuğba Özerk'ten şikayetçi olurken, yaka kamerasındaki görüntüyü İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı'na delil olarak teslim etti.

Alkollü araç kullanan şarkıcı Özerk'in ehliyetine el konuldu

Ünlü şarkıcı Tuğba Özerk, ay başında Alaçatı'da geceyi karakolda geçirmişti. Edinilen bilgiye göre yaklaşık 5 saat karakolda kalan ve sabahlayan Özerk'in ehliyetine, alkollü araç kullandığı için iki yıl süreliğine el konuldu.

Özerk,  'Arabayı annem kullanıyordu' diye açıklama yaptı

Karakoldaki işlemleri tamamlanan şarkıcı Tuğba Özerk, kazayla ilgili çıkan haberleri yalanlayan açıklama yaptı.  Özerk açıklamasında,  “Annemle kına gecesine gittiğimiz köyden gelirken şoför koltuğunda oturan annem maalesef direksiyon hakimiyetini kaybetti ve bariyerlere çarptı. Kazanın hemen ardından polisi aradım. Ancak sonrasında gelişen olaylara anlam veremedim. Şoför koltuğunda annem olmasına ve polisi bizzat benim aramama rağmen ehliyetime el koydular… Tabi ki bir kişinin edepsizliğini tüm emniyet teşkilatına mal edemeyiz! Anlayacağınız görevini kötüye kullanan bir memur nedeniyle yanlış bir durum oluştu. Tabii ki konuyla ilgili yasal işlemleri başlattım. Şoför koltuğunda oturmadığım halde, sadece ünlü olduğum için böyle bir saldırıya maruz kalmak ne kadar doğru takdirinize bırakıyorum. Ve olayın doğruluğunun bir an önce ortaya çıkacağına inanıyorum.” dedi.

abuzerag-(1).png

Ünlü şarkıcıyı polisin yaka kamerası yaktı

Kazayla ilgili haberleri ve olayları yalanlayan açıklamasından sonra şarkıcı Tuğba Özerk hakkında işlem yapan polis memuru Abuzer Ağ, avukatı aracılığıyla suç duyurusunda bulundu. Polis memuru Ağ, şikayet dilekçesinde ünlü şarcının kendisine 'Çocuğum' diye hitap ettiğini, “ alkolün etkisiyle kendisine ve ekip arkadaşlarına, “ Yeter lan, hadi lan, maydanozlu köfteler…Bugüne kadar on tane polisin kulaklarından tutup kafalarını birbirine tokuşturdum. Beni ne yapacaksınız ? Benim Çeşme’de 5 tane evim var. Ben ünlüyüm. Benden bir şey mi istiyorsunuz? Ben zenginim Abuzer! Hayatımıza devam edelim. Hadi be! Senin canın sıkılmasın ben sana her gün ifadeye gelirim“ dediğini belirtti.

Polis memuruyla 'Abuzer Kadayıf ' diye dalga geçti.

Şarkıcı Tuğba Özerk'in “ Senin adın ne ? Memleketin neresi ?“ diye sorduğunda, 'Adım Abuzer, memleketim de Malatya.' cevap verdiğini belirten polis memuru bunun üzerine şarkıcısın, dalga geçerek, "Abuzer Kadayıf, Kadayıf Abuzer…” şeklinde defalarca seslendiğini,  'Malatyalıları severim, ama seni hiç sevmeyeceğim Abuzer! “ değini anlattı.

Arabayı annesinin kullanmadığı yaka kamerasından ortaya çıktı.

Polis memuru, gece yaşananları ayrıntılı şekilde yazdığı ve İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı'na avukatı aracılığıyla verdiği suç duyurusu dilekçesine, polis memuru arkadaşının yaka kamerasından çekilen video görüntülerine de delil olarak koydu. 'Görevli memuru hakaret, basın yoluyla hakaret' suçundan şikayetçi olan polis memurunun savcılığa verdiği yaka kamerası görüntülerinde, şarkıcı Tuğba Özerk'in iddia ettiği gibi arabayı annesinin kullanmadığı,  kendisinin kullandığı da net olarak kayıtlara alındığı görüldü.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.